Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Arrangementer 17. juli 2017

Telemark Rundt - 5 innhopp

Bli med på årets nyvinning på innhoppsfronten - Telemark Rundt med 5 innhopp!!!! Dette er planen: • Takeoff Jarlsberg kl 10, oppmøte kl 09 • Innhopp Geiteryggen - og her plukker vi opp 5 Grenlandshoppere • VIdere til Tuven flyplass (Notodden), deretter Fyresdal flyplass (lunsj og badings i Fyresvannet) og neste stopp Gullknapp Flyplass Arendal. • Så tar vi av retning Geiteryggen, og slipper av Grenlandshopperne i 12.000 fot, og fortsetter til Jarlsberg uten å lande på Geiteryggen • Dagens siste hopp blir altså på Jarlsberg Pris på herligheten er kr 2500 (kr 500 per hopp). For de som går ombord på Geietryggen er prisen 2000 kr. Minimum B-lisens for å være med på moroa (mulig nærmere undersøkelser viser at vi må heve kravet til C, så det er bare å stå på!) Vi må har fullt fly for å gjøre denne turen. De første 15 TøFSK-hoppere og 5 første Grenlandshoppere som klikker "Skal" får plassene. Først til mølla! Du lurer på hvordan vi har fiksa HFL-tjenesten? No problem. Pilot Philip på Cessna 172 LN-AAE flyr i forveien med HFL, som legger ut T og sånn. Elegant, ikke sant? Pilot JMP er Nikolas (telemarking....) Litt usikkert når vi er tilbake på Jarlsberg. Spørs hvor lang lunsjen blir i Fyresdal, og hvor varmt det er i vannet. Men utpå ettermiddagen en gang!

Vi spiller Varulv!

Varulvene er på ferde og spiser innbyggerne i landsbyen. Det er opptil innbyggerne å finne ut hvem varulvene er, og varulvene samarbeider for å utrydde menneskene! Hva som helst kan skje! Varulv er et spennende rollespill for både barn og unge. Det er lett å lære, og biblioteket stiller med en moderator som styrer spillet og forklarer reglene. For å spille varulv må man være mellom 6 og opptil 75 spillere! Bare å bli med - vi spiller hver mandag hele sommeren! Vi er på Eventyrrommet i barneavdelingen. Gratis.

BIF 100 år

I dag er jubileumsdagen og vi skal feire.

S U M M E R

HARBOUR ET STED FOR ALLE!! En klubb utover det vanlige! Her har du en intim sportsbar i vår egne unike stil på dagtid/tidlig kveld og en av bryggas unike utesteder på kveld/natt! Her kan du nyte pizza fra pizzabakaren i våre intime og koselige båser mens du ser din favorittsport! Etter 22, skrur vi ned lysene og HARBOUR forvandles til ett av byens unike/elste utesteder! Her vil du finne tre etasjer med mye morro! Vi har egen beach-bar og beach lounge og her vil du virkelig få en skikkelig “sydenfølelse”!! samearbete med grabbarna grus nordic tønsberg Vi har 3 dj’s hver helg og her er det alltid topp stemning! tro du ikke på oss?? kom inom då :) -------------------------------------E V E N T --------------------------------------- MÅNDAG - CHILLAX MANDAY Litt roligere omstendigheter enn resten av uken. Kom å nyt soledgangen på den fineste plassen på brygga til nydelige tropiske toner. TIRSDAG - TIRSDAGSKLUBBEN Endelig er tirsdagen her og stemningen drar seg opp. Her vil det naturligvis være ett litt yngre publikum da 18grensen er 18år. ONSDAG - PARTY KARAOKE | VIDEO DJs Kom å lå deg løs! Her kan du være "superstar" for en kveld. Vi har alt fra "optimist til despacito", kom å syng med, vi har 50 000 sanger å velge mellom. TORSDAG - LEGENDARISKE HARBOUR TORSDAG 100% SINNSYK fest stemning og vi GLEDER OSS VILLT til å ha dere med!! legendariske fest! Vi satser på sol og varme og sørger for ekte AFTERSKI stemning her på HARBOUR TORSDAG! FREDAG - F E S T ! FREDAG Endelig er helgen her! Det er like digg enten det er feri eller ikke! Tørk støv av danseskoene, ring gamle venner og ta turen til det feteste stedet på bryggen! Vi står klare til å gi dere tidenes partyfredag! LØRDAG - NOT AN ORDINARY SATURDAY! Fellesferien er i gang, solen skinner som aldri før og i tillegg går slottfjellfestivalen i gang neste uke! Hva er vel da bedre enn å feire med en skikkelig sommerfest i bygget med den fineste plasseringen på brygga?! Hos oss er det alltid god stemning og alle er velkomne til å feire, at ferien vi har ventet på ett helt år, endelig er i gang! SØNDAG - S U P E R SØNDAG I kjent sommerstil kjører vi som vanlig supersøndag her på Harbour. Hos oss er alltid stemningen på topp og i dag har vi i tillegg ID 18! Ta med deg alle vennene dine og bli med på morroa du også! Vi kan også leies til forskjellige private arrangementer. Vi stiller med både Dj og bartendere. Kontakt oss for bordbestilling, eventer etc på harbour.tonsberg@gmail.no Team HARBOUR ønsker dere alle en god sommer!