Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Arrangementer 13. august 2017

Fly camp with Daniel

Disse dagene er det FS Bigway, og vi har 2 fly lørdag og søndag, 4 fly mandag og tirsdag. Så fin anledning for alle som vil hoppe fra flere fly :) Daniel og Oscar organiserer dette. Følg med på deres arrangement!! Entry fee 950 og slotpris 290 til 15.000 fot.

Guidet tur «Der land møter hav»

Vi gjentar fjorårets suksess og byr på guidede turer i Moutmarka med Terje Kristiansen og Erik Bleken. Her får vi et innblikk i unik flora, fauna og geologi i Færder nasjonalpark, fra skog til fjære. Både barn og voksne vil ha glede av denne turen. Våre guider kan kunsten å formidle på en levende måte. Tid: 13.00 til ca 15.00 Oppmøte: Besøkssenter nasjonalpark Færder Pris: 100 kr, billetter kjøpes i resepsjonen

Markens Grøde

Vi feirer innhøstingen av årets avlinger med lokal mat og kortreist marked. Det blir bugnende salgsboder fra bønder med åkre og drivhus i hele fylket. Råvarer og mat i alle fasonger, skinnfeller og ullgarn, frukt, røkt kjøtt, fisk og honning. Det kommer skogsbær, vanlige egg og vaktelegg, økologiske pølser fra Stokke og bakeri på hjul. Friske grønnsaker plukkes samme dag, saftet, syltet og håndverksprodukter, fairtradeprodukter og mye mer. Vi har åpent museum med salg av varme vafler, rømmegrøt, kaffe, is og brus. Det er gratis inngang og parkering på Stokke Bygdetun

Sommermatiné

Søndagsmatinéer i Garnisonskirken på Karljohansvern i sommersesongen På sommeren er det et yrende liv ute på Karljohansvern, både av folk som besøker museene og Garasjetorget, kaféene og galleriene, men også av folk som utnytter den flotte naturen, badestrendene eller besøker festningsanleggene. Horten kirke ligger midt på Karljohansvern og dermed også midt i dette yrende folkelivet på sommeren. Kirken er en viktig kulturbærer på Karljohansvern med lange tradisjoner, og med bakgrunn i dette tilbys det en konsertserie med gratis søndagsmatineer på sommeren, slik at folk som bruker søndagen sin på Karljohansvern også kan få en flott musikalsk opplevelse. Horten kirke har et meget bra nyrestaurert orgel, et fint flygel, nydelig akustikk og er skapt for gode konsertopplevelser. Søndag 18. juni kl. 1400 Et møte mellom danske og norske musikere: Ivan Høiberg, orgel Hallvard Holm Høgemo, fiolin Anna Vegrim Ryvænge, cello og gitar Søndag 2. juli kl. 1400 Jazz og klassisk sang i skjønn forening: Med: Karoline Marie Berg, sang Åse Igland Berg, piano Søndag 16. juli kl. 1400 Orgelmatiné Med: Roar Myrheim, orgel Verker av bl.a J. S. Bach, Saint-Saëns og Nystedt Søndag 30. juli kl. 1400 Orgelmatiné Med: Guy Poupart, orgel Søndag 13. aug. kl. 1400 Irsk musikk: Gry Kulsrud Tharaldsen, fløyte Carola Johnsen, gitar Konsertene er gratis!! Horten kirke er åpen fra kl. 1200 de søndagene det er matinékonsert.

Tomasz Bielinski; "The hunter of light" fotoutstilling

Tomasz Bielinski viser sine fotografier og utstillingen har blitt kalt "The hunter of light" Se mer om han på galleriets nettsted: http://www.galleriverftsporten.com/utstiller/ UTSTILLINGEN HAR VERNISSAGE 6. AUGUST KL 12-15, og er åpent hver søndag 12-15 til og med 27.august!

S-opplevelse med Eilif Moe og RAVI

Etter utallige oppfordringer gjør vi det igjen. Vi drar til skogs- med veiviser og soppekspert Eilif Moe. Foruten å være lege og soppekspert er han musiker og derfor pauser vi i skogen med Eilif og Ravi i samspill. Vi pukker sopp, vi lærer og lytter, ler og smaker på det vi har funnet, det vi l si.. det som er spiselig av det vi har i kurven. Dette er et arrangement for hele familien, for store og små. På kvelden holder vi konsert med «Ravi (Alæine)»

Ravi (Alæine)

Ivar Christian Johansen er artist, låtskriver, jounalist og programleder fra Tønsberg. Han var en av grunnleggerne av Jaga Jazzist og opplevde stor suksess da han under artistnavnet Ravi rappet på Folk & Røvere-albumet Bagateller. Vi gleder oss til å få han tilbake hit på Gamle Ormelet!