Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Arrangementer 12. oktober 2017

Made in Horten

«Horten i Horten» skifter i år navn til «Made in Horten» og finner sted i Artilleriverkstedet den 12. oktober 2017. Made in Horten blir et ustillingsvindu for Hortens flotte næringsliv, både nyskapende produkter, prosjekter, ideér fra organisasjoner, bedrifter, gründere og veletablerte og verdensledende firmaer ønskes. Sammen bygger vi attraktiviteten til Horten! FRIST FOR Å BESTILLE STAND ER 23 JUNI. BESTILL STAND HER: https://no.surveymonkey.com/r/6G3QYV3 Vi vil i år utvide arrangementet med en konferanse som går parallelt med næringslivsmessen. Tema for messen og konferansen er «Innovasjon og nyskaping». Det blir anerkjente foredragsholdere og vi kan garantere faglig påfyll og god inspirasjon. Disse er så langt booket: Christian Brosstad - Forbrukerombudet Bianca Simonsen - Gjør en Forskjell Merethe S. Aasland - PHD Ledelse Lasse Kokvik - Radio Norge Utfyllende info om foredrag og komplett program kommer. Benytt dagen også til å knytte gode kontakter. Det blir eget wifi-nett og mulighet for å booke unike møterom i Ubåten og Blink.

Åpent senter

Ta deg en høstvandring til Ilene! I et samarbeid med Stella Kvinnesenter Røde Kors i Tønsberg har vi vært så heldige og få Giedre Stankeviciute i praksisplass hos oss. Dette gjør at vi kan holde senteret åpent alle torsdager og søndager ut oktober fra kl. 11 - 15. Film om naturreservatet, lokalhistorien og senteret - varighet 25 minutter Natursti og naturbibliotek Aktivitetskort Ku-titting, tegnekrok og spill Enkel servering. Salg av vafler på søndager. Senteret ligger en kort rusletur unna parkering på Korten og tømmerlegget ved Aulielva. Bevegelseshemmede kan kjøre til døra. Se kart over hvordan du kommer til senteret her: https://www.ilene.no/kart Velkommen!

RØFF på klubben

Vi planlegger neste klatretur. Knuter, sikring og klatreteknikk

Disco med åpen mic, 8. trinn - 18 år

Klubben er åpen hver torsdag. I kveld får lyd- og lysgruppa besøk av Øivind som skal gå gjennom utstyret vi har så alt blir klart til lørdagens store UNGDOMSDISCO (arrangert av jentecupen).

Simply Bowie

Bowie som du aldri har hørt ham før... Tidligere NME Male Vocalist of the Year Oliver Darley bringer sin egne uforlignelige stil til musikken av den ikoniske artisten David Bowie. Med bare jazzpianist Chad Lelong som akkompagnement, stripper Oliver ned Bowies mest velkjente hits og presenterer en unik tolkning av den store britiske låtskriveren. Oliver har blitt signert til to store plateselskaper, utgitt fire album til dags dato og sunget med noen av verdens bestselgende artister som Ray Charles, B.B.King, Tom Jones, Joan Armatrading og Jamie Cullum. "a voice that could sing the angels to sleep and wake the devil from his bed..." - Ray Charles "one of the UK's greatest white voices" - B.B. King

Komle Torsdag

Hver torsdag i Komlesesongen serveres Komle på Cafe Jarlsø. Sansynligvis Østlandes beste.

Sosialkveld med Marius Sørlie

Er du klar for skoleårets første sosialkveld? Vi har gleden å av å presentere godeste Marius Sørlie som vil komme å holde et foredrag for oss. Marius Sørlie er en engasjerende og berørende foredragsholder. Han jobber til daglig som Mental Trener i Fearless Mind, verdens første treningssenter for mental trening. Marius vil ta deg på et eventyr hvor du vil få ærlige og ekte personlige historier blandet med forskningsbaserte øvelser i mental trening. Marius’ historie begynte da han mistet kontrollen etter for mye alkohol på kort tid. Som en følge kjørte han i beruset tilstand og havnet i fengsel. Hendelsen kom som lyn fra klar himmel og snudde livet hans opp ned – han var den siste i vennegjengen noen trodde skulle begå en kriminell handling. Da dette hendte i 2013 var mental trening et ukjent konsept for Marius. Nå reiser han Norge rundt og holder foredrag om det han selv lærte i perioden hvor det stormet som verst. Marius brenner spesielt for at ungdom skal styre tankene sine inn mot at de er verdifulle mennesker, etter at han selv har slitt med dårlig selvtillit og indre dialog da han var yngre, uansett hva han fikk til. Han klarte ikke å se sin verdi som ungdom, for ingen hadde lært han det. Minner om at det blir pizzabuffét for kr 69,- fra 18:00.

Medlemsmøte

JERNBANE- OG KOLLEKTIVLØSNINGER Møtet vil inneholde viktige og aktuelle temaer knyttet til ny jernbaneløsning i Tønsberg-området. Først vil vår gruppeleder Per Martin Aamodt orientere om det forslag til alternativ stasjonsplassering og videre linjeføring som er lansert av Tønsberg Arbeiderparti for kort tid siden. Deretter vil markedsdirektør Trond Myhre i Vestfold Kollektiv orientere oss om Fremtidens bussløsninger i Tønsberg Sammenhengen buss/tog Nye teknologiske muligheter buss/tog framover Etter det åpnes det for synspunkter, spørsmål fra møtedeltakerne på det aktuelle tema. Til slutt tar vi en oppsummering av valget og går igjennom styrets evaluering av valgkampen. Medlemmer fra Re og Færder Arbeiderparti inviteres også til møtet. Vi ønsker alle medlemmer vel møtt

Listelykke

"God planlegging er nøkkelen til mindre stress, mer tid til tingene vi liker å gjøre", sier forfatter av boka "Listelykke" Gunn Beate Reinton Rulnes. Du blir glad i hjemmet ditt igjen, du får mer oversikt og kontroll på jobben, oppnår målene dine raskere og mer effektvit og får hele familien mot et felles mål og en mindre rotete hverdag. Gunn Beate Reinton Rulnes er redaktør, journalist, gründer og forfatter og har blogget om rydding, smart organisering og listeskriving siden 2009. Billetter kr.50,-

Skaperverkets kulturkafé: Ronnie Mag Larsen. Dag Frode Eilertsen

Skaperverkets kulturkafé presenterer: Ronnie Mag Larsen Musikalsk innslag ved Dag Frode Eilertsen Åpen kafé fra kl 19.00 Konsert/samtale kl 20.00 Gratis inngang Livet er herlig! Ronnie Mag Larsen er en allsidig kar. Han har spilt i bandet The Margarets og spiller perkusjon i bandet Giske. Han er forfatter hos Cappelen Damm, musikkanmelder i Vårt Land og har to musikkprogram i uken på Ordentlig Radio. Han har skrevet Jazzopera sammen med The Brass Bros, skrevet manus til spillefilm og jobbet på Holtekilen Folkehøgskole siden 1999. I mai åpnet han sin egen bokahndel på Tofte, og han etablerer sitt eget politiske parti, Kystpartiet. For 12 år siden fikk Ronnie og kona Jill Therese et umenneskelig valg. De fikk ett døgn på å bestemme seg om fosteret deres skulle leve eller ikke. Gutten hadde downs syndrom. Hør Ronnie fortelle sin historie om hvordan han ser på menneskeverd, og hvordan livet med Ask har vært. Samtalen blir ledet av Emil Skartveit Før Ronnie slipper til, får vi et musikalsk innslag ved Dag Frode Hængsle Eilertsen. Dag Frode er en dyktig sanger og gitarist med sterk formidlingsevne, for mange kjent som en av frontfigurene i Mannssambandet til Frelsesarmeen. Han har tidligere vært gjest på en av julekonsertene våre i Domkirken, og vi er glade for å ha han tilbake i Tønsberg. Denne kvelden vil han gi oss noen av sine egne låter, og det blir garantert en god opplevelse å sitte ned og høre Dag Frode. Med seg på scenen har han Øystein Eriksen på bass. Vi lover en varm og god kulturkafé denne høstkvelden, med et sterkt og godt innhold til ettertanke. Kaféen fyller disken med deilige fristelser og tilbyr kaffedrinker i alle varianter. Velkommen!

Film Kveld

Filmkveld i samarbeid med Veierland Filmklubb. bill.: Innmelding i Veierland Filmklubb (50,-)