Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Arrangementer 13. januar 2018

Kodeklubben Tønsberg vår 2018

Vi ønsker velkommen annenhver lørdag til Kodeklubb på Tønsberg og Nøtterøy bibliotek. Vårens datoer: januar januar februar februar mars mars april april mai mai juni For mer informasjon, se https://www.digitalungdom.no/kodeklubben_tonsberg

Hestesportdag

Er du interessert i Studiespesialisering med toppidrett hest, eller heste- og hovslagerfag på Naturbruk? Da er du hjertelig velkommen til en dag med informasjon, omvisning og mulighet til å se Melsoms elever når de trener. På Melsom ligger alt til rette for å kombinere din hesteinteresse med utdanning. Du kan velge Studiespesialisering med toppidrett hest, sprang eller dressur. Du kan også velge Naturbruk med heste- og hovslagerfag, med fordypning hest og hestesport. Begge programmene gir studiekompetanse. Melsom vgs ligger mellom Tønsberg og Sandefjord. Eiendommen omkranses av skog og kystlinje. Skolen har ett av landets flotteste hesteanlegg med to ridehaller, 92 stallbokser, ride- og kjørebaner, samt ridestier i skogen og på området rundt skolen. Skolen har egen studentbolig med plass til 90 elever i dobbeltrom.

Lørdagsfilm

Lørdag 13. Jan. reiser vi til Drømmeland og viser «TINGELING OG DEN FORSVUNNE SKATTEN» her på Bydelshuset! Vi viser filmen kl. 11.00 og kl. 13.00. Filmen er tillat for alle. Film&popcorn 40,- Velkommen!

Juletrebrenning

13 januar er tyvendedagen og tradisjonelt den dagen vi kaster ut julen. Da passer det fint med Juletrebrenning i Hagemann. Ta på dere varme klær som ikke er lettantennelige, ta med rester av kaker, noe varmt å drikke og den tørre granen.

Nyttårskonserten 2018

Made in Tønsberg 2.0 Urijazz har fått regien og gjennomføringen av Tønsberg kommunes «Nyttårskonserten 2018». «Urijazz – jazzklubb for Tønsbergregionen» arrangerer konserter med internasjonale, nasjonale og lokale utøvere. Klubben er kåra til «Årets jazzklubb» to ganger, og har mottatt Tønsberg kommunes kulturpris. På scenen møter vi blant annet «The Same Old Ceremony»/Leonard Cohen med blant andre Geirr Johnson og Knerten Kamfjord, «Billie Holiday 100 år», en rekke unge, lovende jazzutøvere, de noget eldre «Herrene i Haven», Lars Martin Myhre, Dag Einar Eilertsen, Linda Kvam, Jeanette Kristiansen, Frode Grøtting, Magne Arnesen.

Nyttårskonserten 2018

Urijazz har fått regien og gjennomføringen av Tønsberg kommunes «Nyttårskonserten 2018». «Urijazz – jazzklubb for Tønsbergregionen» arrangerer konserter med internasjonale, nasjonale og lokale utøvere. Klubben er kåra til «Årets jazzklubb» to ganger, og har mottatt Tønsberg kommunes kulturpris. «Urijazz – jazzklubb for Tønsbergregionen» bruker undertittelen «Made in Tønsberg 2.0». Forløperen til denne konserten er en konsert 27. januar 2012, da Urijazz presenterte musikere fra Tønsbergregionen. Dette var hovedkonserten under markeringen av 75-årsjubileet til NOPA (Norsk forening for komponister og tekstforfattere), med en liten festival i Tønsberg. Et fullsatt Osebergamfi mottok denne konserten med stor entusiasme. Vi følger opp med versjon 2.0 som det så fint heter, og i skrivende stund har de feiret sitt 80-årsjubileum Chat Noir. Inntekten fra konserten går hovedsakelig til arrangøren. Urijazz vil øremerke denne konserten til sitt arbeid for unge publikummere (ungdomsmedlemskap) og unge utøvere, og til sitt 40-årsjubileum i 2019. I tillegg vil Urijazz gi et bidrag til Kirkens Bymisjons prosjekt «Åpen mikrofon» i Svend Foyns Bedehus. I «Åpen mikrofon» samarbeides det med profesjonelle krefter om et sosialt kulturtiltak. Ungdomsbillett til kroner 100 (for ungdom opp til fylte 24 år i 2018) gir adgang til denne konserten og samtidig ungdomsmedlemskap i Urijazz. Dette er «Norges beste kulturtilbud for ungdom». Ungdomsmedlemskapet gir gratis adgang til de fleste konsertene Urijazz arrangerer i 2018. ​ Deltakende utøvere – flere tilkommer: «The Same Old Ceremony»/Leonard Cohen med blant andre Geirr Johnson og Knerten Kamfjord, «Billie Holiday 100 år», en rekke unge, lovende jazzutøvere, de noget eldre «Herrene i Haven», Lars Martin Myhre, Dag Einar Eilertsen, Linda Kvam, Jeanette Kristiansen, Frode Grøtting, Magne Arnesen. BILLETTER KR 300,- URIJAZZ-MEDLEM KR 250,- URIJAZZ-UNGDOM GRATIS UGDOMSMEDLEMSKAP KR 100,- ​

80's Rock Party

WANNAROCK gir dere alle de store rockehitsene fra 80 tallet med legendariske band som AC/DC, Def Leppard, Whitesnake, Guns N Roses, Europe, Van Halen, Bon Jovi etc. WANNAROCK sneier også innom litt 70 talls rock med berømte band som for eksempel Led Zeppelin, Deep Purple, Kiss og Rainbow. WANNAROCKs stemmer er unike, tre kvinnelige vokalister som veksler på å synge solo og å kore. Tre damer med forskjellige stemmekvaliteter sørger for god variasjon og holder publikum på tå hev. WANNAROCK satser på å bringe kvinnelige rockevokalister tilbake I rampelyset I en verden som er dominert av mannlige sangere. WANNAROCK er et band bestående av medlemmer som enten har vokst opp med eller spilt 80 tallets rock, og det er deres ønske å formidle kraften, lidenskapen og kjærligheten fra den tiden til publikum i dag.