Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Arrangementer i juni 2018

Tønsberg Middelalderfestival 2018

1.-3. juni 2018 tar vi deg med til Tønsbergs storhetstid – da kongerikets maktsentrum og landets beste håndverkerne holdt til i byen!

Pastor David Flanders fra England

Søndag formiddag kl. 11.00 har vi storfint besøk. Da er det gudstjeneste med pastor David Flanders fra Cornwall i England. Vi har eget opplegg for barna med "INPUT" og "BETWEENS". Det blir herlig lovsang og kirkekaffe etter møtet. Alle ønskes hjertelig velkommen!

Gratis

MAKEit: Brettspillkveld

Vi inviterer til brettspillkveld på biblioteket hvor du kan ta med venner og møte andre. Du kan velge fra vårt utvalg, eller ta med egne spill som du kan dele med andre! Her kan du bli kjent med nye mennesker og ta en pause fra en stressende hverdag. Spillene vi har er bl.a: -Exploding Kittens -Werewolf -Munchkin/Munchkin Marvel -Clue: World of Harry Potter -Monopoly: Game of Thrones edition -Monopoly: Pokemon Edition -Risk: Star Wars Edition -Scrabble -Ticket to Ride -Carcassone -Scotland Yard -Lords of Waterdeep Vi serverer snacks og drikke. Velkommen! MAKEit er en programserie for ungdom og unge voksne med fokus på makerspace og gaming. Vi driver med blant annet spillkonkurranser, cosplay workshop, 3D-modellering og teknologi. Eventene er planlagt og arrangert av ungdom, og vi ønsker deg velkommen uavhengig av kulturell bakgrunn. Her kan du enten lære noe nytt, eller lære bort til andre! Vi holder til i Kreatoriet i underetasjen på biblioteket! For 13-25 år. Alle MAKEit-arrangementene våre er gratis!

Vervenfestivalen 2018

Vervenfestivalen 15-16 juni 2018 I fjor ble vi for første gang utsolgt begge dager, så det er ingen grunn til å vente med å kjøpe festivalpass. Verven er Norges hyggeligste festivalen med de hyggeligste menneskene og det vakreste festivalområdet. Er du redd for at det kan bli utsolgt eller ikke vil vente på julepakka så kan festivalpass kjøpes allerede nå på ticketco.no Vi ses!

Horten bytri 2018

Horten bytri er 5 år i 2018, bli med på feiringen! Dette er et arrangement som de fleste kan klare å trene seg opp til og klare. Denne gangen har vi også supersprint på programmet, det er i de samme løypene som bytri, men distansene er 350 m svømming, 10 km sykling og 2,5 km løping. Bytri vil som tidligere år være 500 m svømming, 20 km sykling og 5 km løping. Stafett har samme distanser som bytri.

Fyrverkerikonserten 2018

Folkefesten er tilbake! Bli med på Fyrverkerikonserten og opplev Kongelige Norske Marines Musikkorps under ledelse av Bjarte Engeset med solistene Kåre Conradi og Haddy Njie. Det blir musikalske opplevelser fra øverste hylle på vakre Vollen på Karljohansvern i Horten. Festen avsluttes med det fantastiske fyrverkeriet som har bidratt til å gjøre Fyrverkerikonserten til Vestfolds lengstlevende utendørskonsert. Vi garanterer en stemningsfull og spektakulær opplevelse. Billetter: Før 1. mai 250 + avgift. Etter 1. mai kr 350 + avgift. Barn under 12 år gratis i følge med voksen.

  • «
  • 1
  • »