Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Arrangementer i september 2018

  • To6
  • Fr7
  • 8
  • 9
  • 22
  • 29

WS/Tracksuit-camp med Espen Fadnes og Amber Forte

Vi har vært så heldige å få Espen Fadnes og Amber Forte til oss for to camper i 2018. Fire dagar til ende begge ganger. Dette er den andre campen. Espen er allerede både verdensmester og legende, og dette er helga for alle som ønsker å forbedre sine skills på WS. Åpent for alle, uansett nivå du har på vingedrakt-flygingen din. Flyr du tracksuit er du også velkommen! Espens kjæreste Amber Forte er utrolig dyktig og vil ta seg av de som flyr med tracksuits. Pris kr 1200 for fire dager, eller 350 per dag om du ikke kan alle tre dagene. 50 kr mer per dag for de som ikke er medlemmer av TøFSK Vi vil lempe på reglene om bare én WS-gruppe per løft under dette seminaret. Sett av langhelga! Link til påmelding kommer senere

Tønsberg Vikingfestival 2018

Tønsberg Vikingfestival inviterer til tre dager med GRATIS foredrag, musikk, leker, sport, spill, håndverk, vikingskip og ikke minst sjøsetting av Klåstadskipet! Sett av datoene nå!

Bokemoa Oktoberfest 2018

TorvLIVET - Matmarked

Vi gjentar fjorårets suksess – og fyller Tønsberg torv med kortreist mat, lokale delikatesser, fisk og skalldyr og masse annet snadder! Selger du noe av dette, eller har fingermat som kan spises på stedet, lokale godsaker, ferske kortreiste grønnsaker, blomster eller annet som er av interesse for øyne og ganen, søk nå. Det koster kun kr 150,- for 3x3 meter og kr. 200,- for 3 x 6 meter. Søknadsskjema finner du her: http://www.tbgsentrum.no/torvleie Datoene for TorvLIVET - Matmarked på Tønsberg torv i 2018 er 17. mars og 22.september. Disse dagene er det også handelsdag i byen, noe som bidrar til ekstra mange besøkende. Vi gleder oss til å høre fra dere! Og ikke minst ta i mot alle dere som kommer for å oppleve TorvLIVET disse dagene :D

Handelens dag med matmarked

Velkommen til en sprudlende dag i Tønsberg sentrum! Handelens dag byr på en mengde gode tilbud i byens butikker, toppet med et mangfoldig matmarked med Bondens marked på torvet. Bruk byen din og handle lokalt i Tønsberg sentrum :-)

Gjenbruksmarked på Tønsberg Torv 2018

Ja, det blir Gjenbruksmarked på torvet i år også! Gjenbruksmarkedet på torvet er en kjempesuksess med fullbooket torv og yrende liv hver gang. - Vær derfor raskt ute med å bestille og betale plass. Har du klær og ting i skuffer og loft som ikke brukes lenger? Som andre kan ha glede av? Bli med på Gjenbruksmarkedet siste lørdagen i måneden(i mars lørdagen før pga påsken) Plass bestiller dere her: http://www.tbgsentrum.no/torvet (Skriv gjerne hva du selger) Prisen er kr 170,- pr. 3x3m-plass. Dere tar selv med det dere trenger av bord og utstilling. Påmelding er bindende. Gi dine gamle ting et nytt liv - og finn nye skatter! Tidligere markeder har vært fyllt av alt fra second-hand klær, tilbehør, retro, interiør, LP'er og maritime skatter til barneklær, leker og bøker. Velkommen!

  • «
  • 1
  • »