Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

In the Neighborhood - En teatral konsert

In the Neighborhood - En teatral konsert

Tider

  • Onsdag 22. juli 2015, fra 09:00

Billetter

I døra

Ordinær billett: kr. 425,-

Forestillingen «In the Neighborhood» beveger seg gjennom Tom Waits karriere fra hans første plate «Closing Time» (1973) til den aller siste utgivelsen «Bad as me» (2012), og sentrerer rundt et miljø som er Tom Waits sin signaturbeskrivelse, nemlig de utstøtte, de som er litt på siden. Tom Waits skriver om disse menneskene fordi de er så tydelige, de er så bevrende synlige! Slik går fortellingene gjennom dette litt vindskjeve universet og rett inn i oss, og vi kjenner oss igjen i dette som er et kontemporært allmenngyldig mesterverk.

Manus og regi er ved Steinar Thorsen.
Musikalsk ledelse er ved Terje Johannesen.
Koreograf er Ann Terese Aasen.
På scenen står det 9 profesjonelle skuespillere/sangere – og i orkesteret er det 7 profesjonelle musikere.

På scenen er både gamle Thesbi-travere som Dan Robert Thorsen og Øyvind Kjeksrud – og nye unge scenekunstnere. Hele den unge fremadstormende Tønsberggruppen Mhoo, med Oda Dahl, Per Kamfjord og Miriam Kjølen i spissen samt profilen Linda Kvam er på scenen i forestillingen. I tillegg er det hentet inn 3 kapasiteter utenfra; Vidar Letho (Skien), Tor Magnus Lien (Bergen) og Knut Eide. Thesbiteateret fortsetter med dette sin satsing på å løfte frem unge lokale aktører i samarbeid med erfarne lokale aktører samt eksterne kapasiteter.

Dette prosjektet føyer seg inn i en lang tradisjon for Thesbiteateret. I ti år, fra midten av 1980 tallet spilte Thesbiteateret musikalske teaterforestillinger i et telt på brygga i Tønsberg, og var med det sentral i å stimulerte til den blomstrende utviklingen denne bydelen har fått. Nå er igjen Thesbiteateret på bryggekanten med et syngespill, men denne gangen i det nye kulturhuset på andre siden av kanalen. Ringen er sluttet.

Sted

Støperiet

Rambergveien 5, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Rambergveien 5, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.