Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

FS-basic Tønsberg 2016

FS-basic Tønsberg 2016

Tider

  • Mandag 20. juni 2016, fra 09:00

Tønsberg fallskjermklubb inviterer også i år til FS-basic på Jarlsberg! Carl-Erik Tuv står som vanlig i spissen for arrangementet, og da vet vi allerede at det blir meget godt organisert og at deltakerne får valuta for pengene.

Basicen er for deg som ønsker å utvikle deg som FS-hopper, enten du har hoppet FS i 15 år og kan mye, har drevet med freefly i årevis men vil se hva disse magegreiene er for noe, eller om du har A-sert og er helt fersk. Dette er for alle, og nivået blir tilpasset til hver enkelt!

Hoppene blir filmet, det vil bli brief og debrief før og etter hvert hopp, og du vil bli godt ivaretatt av noen av landets beste FS-hoppere.

Prisen for basicen er 10.950,- dersom du er over 26, og 8450,- dersom du er under 26 (dersom du fyller 26 i år får du rabattert pris!).
For å melde deg på sender du mail med fullt navn, hvilken klubb du tilhører, hvor mange hopp du har totalt og hvor mange FS-hopp du har fra før til carl-erik.tuv@siv.no.
Depositum er på 1000,- og plassen din er ikke sikret før det er overført til kontonr. 1594.16.71656 og betalingen er merket F/NLF Basic 2016.

I denne pakken er det inkludert 30 hopp som gjøres 3:1 (3 deltakere, 1 instruktør pluss videofotograf), og alle blir filmet. Hvis man hopper i mindre grupper enn den planlagte 3:1, blir det færre hopp pr dag. Leiren er åpen også for de som trenger å hoppe i så liten gruppe som 1:1(1 instruktør og 1 elev).

Hovedcoachen er Carl-Erik Tuv, og med seg har han følgende hjelpeinstruktører: Sissel Finnseth, Nicolai Nansen, Jan Fredrik Karlsen, Linda Rasmussen, Jan Petter Larsen, Halvor Bjørnstad og Siri Lund.

Dersom du ønsker å være med på klubbrekorden til Tønsberg i august hvor vi skal være 50+ hoppere burde du definitivt melde deg på å her! Samme dersom du sikter mot Norgesrekorden neste år.

Programmet er lagt opp slik:
Leiren starter mandag 20/6-14 kl 0900 hos Tønsberg fsk på Jarlsberg med litt presentasjon av deltakere og instruktører samt informasjon om basicuken. Videre vil vi under denne briefen informere om hoppfeltet og om sikkerhet. Deretter varmer vi opp, tøyer og bøyer før vi dirtdiver første hopp. Take off mandag 20/6 blir ca kl 1000.

De andre dagene vil vi møte kl 0715 for oppvarming, tøying og dirtdive(frivillig). Take off tirsdag 21/6 tom lørdag 25/6 blir sannsynligvis kl 0900. Men det kan komme endringer i oppmøtetider avhengig av bla været/værmeldinger.

Vi gleder oss!

Sted

Tønsberg Fallskjermklubb

Jarlsberg flyplass, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Jarlsberg flyplass, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.