Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Høyt & Lavt Sommer!

Høyt & Lavt Sommer!

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Lørdag 17. juni 2017, fra 09:00

Billetter

Nettkjøp

Endelig, sommeren er her!

Vi holder åpent alle dager fra 10.00 - 17.30 fra 17.juni til 20.agust.

Her kan du sikre deg seler for hele familien:
http://hoytlavt.no/vestfold/billetter

Tar du turen innom klatreparken i sommer?
For noen vil kanskje ordet klatrepark høres litt skremmende ut. Mange tror at det bare er klatrevegger og at man må være i god fysisk form for å besøke en klatrepark. Men slik er det jo ikke!

Vi har Skandinavias største klatrepark! Her finner du 245 elementer fordelt på 15 løyper med ulik vanskelighetsgrad i tretoppene. Hos Høyt & Lavt kan både barn og voksne kjøre zip-liner, forsere hinder mellom trærne og finne mestringsfølelsen etter en dag fylt av unike og spennende opplevelser. Et perfekt sted for familieutflukten, tur med skoleklassen eller en annerledes teamdag i bedriften.

Parken finner dere 45 min med bil fra; Sandefjord, Tønsberg, Larvik, Porsgrunn/Skien og 1t 20 min fra Oslo.

Høyt & Lavt Vestfold ble etablert i 2009 og har siden levert spektakulære, utfordrende og aktive opplevelser til våre gjester.

Klatring i klatreparken
Det er obligatorisk gjennomgang i opplæringsløypene med klatreutstyret på før man fortsetter ut i de fargekodede løypene. For et skikkelig adrenalinkick kan du hoppe fra Himmelfallet, som er hele 30 m over bakken. Aktivitetene passer for folk i alle aldere.

Nøtteparken
Her kan barna forflytte seg i nett fra hytte til hytte. Nøtteparken er en labyrint av sklier, bruer og nett som byr på tøff lek, aktivitet og rå opplevelser høyt og lavt over bakken. Parken er primært for barn, voksne i følge med barn opptil 12 år. Det trengs ikke ekstra utstyr for å boltre seg rundt i nett og hytter. Nytt for sesongen 2017 er at Nøtteparken er blitt større, høyere og enda mer spennende!

Kjærratunet gårdskafe
Kaféen er åpen i parkens ordinære åpningstid. En aktiv dag i klatreløypene får fart på matlysten. Nyt et nydelig måltid i hyggelige lokaler drevet av Kjærratunet, eller ta med deg maten ut i friluft. I kaféen finner dere et utvalg av kalde og varme retter. Det serveres alt fra gode blingser, baguetter, lapskaus, hamburgere og gjærbakst.

Det er muligheter for å grille medbragt på anvist grillplass.

Sted

Høyt og Lavt aktivitetspark

Lågendalsveien 3388, 3277 Steinsholt

Powered by Google

Du kan åpne adressen Lågendalsveien 3388, 3277 Steinsholt i Google Maps eller Apple Maps programmet.