Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Sonen

Sonen

Sonen

Tider

  • Fredag 23. september 2011, fra 19:00

I SONEN foregår handlingen en mørk kveld i en fraflyttet bygd. Et eldre ektepar ser ut vinduet og diskuterer den manglende aktiviteten utenfor. Den lett alkoholiserte naboen er ventet hjem fra byen, og de to i vinduet holder øye med busstoppet.
Når naboen endelig kommer er han, overraskende nok, i følge med ekteparets sønn som ikke har gitt en lyd fra seg på lang tid. Spenningen bygges opp rundt det uventede møtet mellom mor, far og sønn. Den festglade naboens kranglete innblanding får store konsekvenser for familien.
Tidlig i mai startet prøvene på Jon Fosses SONEN som har premiere 1. september. Fosse er Norges mest internasjonalt spilte og anerkjente nålevende dramatiker, med 900 oppsetninger verden over, oversatt til flere enn 40 språk. 16. mai kunngjorde Regjeringen at Fosse har blitt beæret med statens æresbolig for kunstnere - Grotten. Les mer om Fosse her
Skuespillere i SONEN er Sylvia Salvesen, Jan Ø. Wiig, Ola Otnes og Jørgen Wiig Salvesen. Regissør er Fridtjov Såheim. Såheim har tidligere regissert flere Fosse-forestillinger, og sto selv på scenen som skuespiller under verdenspremieren på -Eg er vinden" på DNS i 2007. Les mer om Såheim her. Hans George Andersen er scenograf og har laget modellen på bildet.
SONEN skal på turne i Vestfold og Telemark

Sted

Nøtterøy kulturhus

Tinghaugveien 14, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Tinghaugveien 14, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.