Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Dickie Dick Dickens

Dickie Dick Dickens

Dickie Dick Dickens

Tider

  • Søndag 25. september 2011, fra 18:00

Tidenes radiohelt går til scenen!
Dickie Dick Dickens var den farligste mann på det amerikanske kontinent og konge i Chicagos underverden. Dere kjenner ham fra før, mine damer og herrer. Ved radioapparatene har dere fulgt hans sensasjonelle løpebane mot høydene. Han var bondegutten og lommetyven som jobbet seg opp til å bli en gangsterboss, som spilte wienervals og beiteplukk i ledige stunder.
Kjøp innen 24. juni og få 20% LØP OG KJØP RABATT!
Nå er tiden inne for et nytt møte med mannen som står øverst på listen - både hos Chicago-politiet og norske radiolyttere. Denne gangen på teaterscenen med Johannes Joner og Monica Hjelle i hovedrollene som Dickie Dick Dickens og Effie Marconi. Gangsterkongen Jim Cooper, politimannen Hillbilly og det øvrige persongalleriet spilles av over 50 (!) fantastiske og elleville dukker.
I forestillingen er vi med fra begynnelsen av Dickie Dick Dickens kriminelle karriere. Her får dere oppleve Dickie Dick Dickens utfolde seg i all sin forbryterske prakt, gjennom en rekke oppsiktsvekkende, sensasjonelle og farlige forbrytelserUrpremiere 17. mars på Oslo Nye.

Turnépremiere på Gjøvik 31. august. På norgesturné frem til 6. november.

Forestillingen varer ca. 2 timer inkludert pause.

Sted

Nøtterøy kulturhus

Tinghaugveien 14, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Tinghaugveien 14, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.