Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Mi otro yo

Tider

  • Søndag 23. oktober 2011, fra 18:00

Gled deg til en unik opplevelse med illusjoner, dans, teater, humor og tragedie når de enegedde tvillingene i kompaniet Doble Mandoble kommer til oss!
Naturen er en pussig sak, den samler seg i alle sine barn, barn som i seg selv er så forskjellige som bare søsken kan bli. "Livet" er kanskje enda et hakk mer absurd, i sitt tapre forsøk på å skape noen enkle rutiner, ender det alltid opp med å tilrettelegge de uforutsigbare impulser. Mi otro yo, eller på godt norsk Den andre meg, er en liten tributt til hverdagens uforutsigbarheter. I denne forestillingen spiller både naturen og livet oss et aldri så lite puss, og den ene impulsen etter den andre klekkes ut og tar form i det som bare kan oppfattes som en veldig merkelig kylling.
Se klipp fra forestillingen.
"Mi otro Yo" med de eneggede tvillingene "Doble Mandoble" tar tematisk og banalt for seg den klassiske identitetssøken, samt den hårfine balansen mellom menneske og natur. Som en del av dette utfordrer forestillingen publikums tanker og oppfatninger av hvor på evolusjonsstigen dyrene, mennesket eller kyllingen har størst rett til å stå. Gjennom bruk av illusjoner, dans, teater og sirkus tas både humor og tragedie på alvor, når vi dykker ned i retten til vår eksistens.
En reise forbi speilets vegger og det tilsynelatende. Den siste produksjonen fra disse mektige androgynlignede brødrene, skaper en beroligende og adrenalin fylt atmosfære, pakket med finesser, akrobatikk og overraskende visuelle effekter… -Laurence Bertels ved "La Libre Belgique"/Juni 2009
Om Doble Mandoble:
Kompaniet "Doble Mandoble" ble etablert i 1996 og består av brødrene Miguel og Luis Cordoba Pelegrin. De har sin utdannelse fra Ecole Superiur Des Arts du Cirque i Brussel, samt fra Carampa i Madrid. Siden 2004 har de vært en del av sirkus kollektivet "Hopla Circus" som har gjort samtlige verdens turneer og vunnet diverse priser, men fra 2009 bestemte de seg for å returnere til sitt eget arbeide og kompani.
Les mer om Doble Mandoble på
I 2009 inviterte Doble Mandoble Norske Rudi Skotheim Jensen til å regissere deres første helaftensforestilling. Rudi samarbeider med diverse kompanier rundt om i Norge, Europa og Asia, å har sin egen bakgrunn fra regi og koreografi også ved ESAC, samt Dramaturgi ved HIO og fra Akademi for scenekunst, i Fredrikstad. (www.rudiskotheimjensen.com)
Produksjonen ble gjennomført med støtte fra De Franske ministre for kultur i Belgia, i Samproduksjon med "Espace catastrophe" og ytterlige støtte i form av residenser og lokaler, fra "La Cascade" i Frankriket, La Roserie, la Maison du cirque og Latitude 50 i Belgia. Forestillingen hadde premiere i juni 2009 på "Theatre Jacqe Franck" og siden den gang, spilt flere forestillinger i den sørlige delen av Europa.

Sted

Nøtterøy kulturhus

Tinghaugveien 14, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Tinghaugveien 14, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.