Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Unikt Yoga Retreat med Swami Kashi Fra Himalaya

Unikt Yoga Retreat med Swami Kashi Fra Himalaya

Tider

  • Lørdag 28. mai 2016, fra 15:00

Billetter

Nettkjøp

En fantastisk og unik mulighet! Èn ukes-lang Yoga retreat med inspirerende Swami Kashi fra Himalaya i den norske fjellheim, Valdres. Ordet Swami er det samme som munk, hvor de har valgt å vie hele livet sitt til studie av yoga og til å reise rundt i verden for å videreformidle dette.

Han vil guide oss i oss den komplekse livsfilosofien, Yoga og Advaita Vedanta. (Non dualisme - vi er alle ETT) Swami Kashi vil også på en lettfattelig måte gi oss en forståelse av meditasjon, karma, frigjøring og "yoga-bibelen" Bhagavad Gita. Han vil guide oss i daglige meditasjoner og hjelpe oss med å finne verktøy for å nå våre mål.

Yoga klasser vil i hovedsak bli holdt av Nina Nesheim, som er eier av Tønsberg Yoga. Hun er en inspirerende og svært dedikert Yoga lærer, som flere ganger i året reiser til Yoga Ashram utland som India, Frankrike, Østerike, Spania for påfyll av yogakunnskap fra mestere med årelang erfaring. Hun har et oppriktig ønske om å undervise mennesker i den tradisjonelle, holistiske Yoga - der all annen yoga kommer fra.

"If you use ALL aspects of yoga - it will give you tremendous willpower, strenght and happiness" Nina

Sted

Tønsberg Yoga