Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Unikt Yoga Retreat med Swami Kashi Fra Himalaya

Unikt Yoga Retreat med Swami Kashi Fra Himalaya

Tider

  • Lørdag 28. mai 2016, fra 15:00

Billetter

Nettkjøp

En fantastisk og unik mulighet! Èn ukes-lang Yoga retreat med inspirerende Swami Kashi fra Himalaya i den norske fjellheim, Valdres. Ordet Swami er det samme som munk, hvor de har valgt å vie hele livet sitt til studie av yoga og til å reise rundt i verden for å videreformidle dette.

Han vil guide oss i oss den komplekse livsfilosofien, Yoga og Advaita Vedanta. (Non dualisme - vi er alle ETT) Swami Kashi vil også på en lettfattelig måte gi oss en forståelse av meditasjon, karma, frigjøring og "yoga-bibelen" Bhagavad Gita. Han vil guide oss i daglige meditasjoner og hjelpe oss med å finne verktøy for å nå våre mål.

Yoga klasser vil i hovedsak bli holdt av Nina Nesheim, som er eier av Tønsberg Yoga. Hun er en inspirerende og svært dedikert Yoga lærer, som flere ganger i året reiser til Yoga Ashram utland som India, Frankrike, Østerike, Spania for påfyll av yogakunnskap fra mestere med årelang erfaring. Hun har et oppriktig ønske om å undervise mennesker i den tradisjonelle, holistiske Yoga - der all annen yoga kommer fra.

"If you use ALL aspects of yoga - it will give you tremendous willpower, strenght and happiness" Nina

Sted

Tønsberg Yoga