Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Skaperverkets kulturkafé: Aina og Aril Schøld

Skaperverkets kulturkafé: Aina og Aril Schøld

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Torsdag 25. august 2016, fra 19:00

Skaperverkets kulturkafé presenterer: Aina og Aril Schøld

Aina Økland Schøld har mer enn 20 år bak seg som artist, solist og korist. Hun har jobbet med artister og musikere fra øverste hylle både i og utenfor Norge, bl.a. gjentatte ganger med Stavanger Symfoniorkester. Aina har bidratt på mange andre artisters plater. Bl.a. 10 år med innspillinger og konserter med Sigvart Dagsland. Men sitt eget album har hun ikke fått tid til. Før nå! Ainas album består - for det meste - av selvskrevne låter på norsk/dialekt i et akustisk pop-/viselandskap. En organisk og ærlig produksjon - både på det musikalske og tekstmessige området - hvor formidling av livet på godt og vondt står i fokus. Nylig reiste hun på en mini-turné i Rogaland sammen med band og 10 musikere fra Stavanger Symfoniorkester, samt gjesteartister som Øklands, De Syngende Jordmødre og flere.

Dette er altså Aina Økland Schølds første album. Sammen med sin ektemann, Aril Schøld - som jobber som musiker, produsent, kapellmester, arrangør og prosjektleder for en rekke norske artister - har hun sluttført innspillingen av sitt eget album. Med seg på plata har hun gjesteartister som Sigvart Dagsland, Kjell Inge Torgersen, Øklands og De Syngende Jordmødre, samt musikere fra øverste hylle (bl.a. strykekvartett fra Stavanger Symfoniorkester).

Endelig kan du oppleve Aina og Aril her på østlandet, med denne ene konserten. Alt tyder på en kveld med mektige musikalske opplevelser, sterk formidling og god kontakt med publikum. Dette kan du ikke gå glipp av!

Gratis inngang. Kafeen åpner kl 19.00. Konsertstart kl 20.00.
Skaperverkets kulturkafe arrangeres av Frelsesarmeen i Tønsberg.

Her hører du dem da de lanserte sin nye plate sammen med Stavanger Symfoniorkester i Stavanger Konserthus:
https://www.youtube.com/watch?v=UMzrsy68gXw

NRK Hordaland hyller den gode 80-tallsmusikken og inviterer artister i studio for å gjøre sin versjon av en hit. Ekteparet Aina og Aril Schøld blir i denne sammenhengen Randabergs svar på Skorgan og Teigen:
https://www.youtube.com/watch?v=TeZteN1Cb7s

Sted

Fretex-butikken og Skaperverket

Nedre Langgate 19, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Nedre Langgate 19, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.