Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

MEW

MEW

Kongescenen: MEW (DK)

Tider

  • Lørdag 17. juli 2010, fra 22:00

Nå er det bare å glede seg til midnattsmagi i Tønsberg. Danmarks mest ambisiøse band, Mew, er nå booket til Slottsfjell. Dette er et band vi har ønsket til Slottsfjell i mange år, så jubelen stod i taket da vi fikk vite at de kommer.

Det haglet med seksere på terningen da bandet slapp No More Stories Are Told Today Sorry… 17 august 2009, og de som har vært på konsert med Mew, vet hvordan bandet er i stand til å trollbinde publikum. Vil du bli forhekset av bandets sugerende rock og estetiske sceneframtreden, vet du hvor du må befinne deg i sommer

-En drøm man ikke vil våkne fra. Å si at det er vakkert, blir et understatment, skrev Aftenposten og ga plata en sekser. Det er få band som mestrer det å lage så fengende poplåter, men som alikevel vokser etter flere gjennomlyttninger. Den nye plata til våre danske venner er ikke noe annet enn et mesterverk!

"Vi prøvde å gi hver enkelt låt mest mulig personlighet. Hvis man ser på hver låt som et menneske, og tillater de å danne sin egen personlighet, så tror jeg man har store muligheter til å skape et variert og fargerikt album", forklarer Madsen. Mannen som har hjulpet bandet med å få til dette uniket lydbilde er produsent Rich Costey (Franz Ferdinand,, Glasvegas, NIN). Han fikk bandet til å leke seg i studio med samples. En spiseskje som blir slått mot en bordplate, en hammer som banker løs på et piano, og kompet på låta Terrain, som går baklengs,er noe av de unike grepene som gir plata det eksentriske uttrykket.

Mew er et dansk indieband som består av Jonas Bjerre, Bo Madsen og Silas Utke Graae Jørgensen. Bassisten, Johan Wohlert, sluttet i Mew sommeren 2006. Bandet oppsto i Hellrup like i utkanten av København I 1994. Blant de største hitene er «Am I Wry? No», «Comforting Sounds», «Special» og «The Zookeeper's Boy». Mews siste CD ble sluppet i Skandinavia 17. august 2009, og bærer den episke tittelen: No More Stories / Are Told Today / I'm Sorry / They Washed Away // No More Stories / The World Is Grey / I'm Tired / Let's Wash Away.

http://www.myspace.com/mew
http://www.mewsite.com/

Sted

Slottsfjell