Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Markens Grøde - kortreist marked

Markens Grøde - kortreist marked

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Søndag 14. august 2016, fra 12:00

Vi feirer innhøstingen av årets avlinger med lokal mat og kortreist marked fra kl.12 - 16 Det blir tilbud og aktiviteter for hele familien. Det blir dyr på tunet. Smeden arbeider i smia og det blir spennende bugnende markedsboder med duggfriske nyhøstede lokale produkter. Her kommer mange KORTREISTE bønder og lokale produsenter. Det blir økologiske kjøttvarer i egen grill og lokalt økologisk mel, frukt, bær, grønnsaker, urter, saftet og syltet og mye mer. Det blir ekstra smakfull røkt og speket pølse, lokal honning og tradisjonen tro blir det baking av brød og boller i Bryggerhusets bakerovn. Det blir ulike demonstrasjoner i bryggerhuset. Historier blir fortalt igjennom museets utstillinger, og via levende formidling av gamle produksjonsmetoder og aktiviteter. Det kommer også LOKALE håndverkere på markedet og Fairtrade importører m.fl. Vi har hentet oster fra nabofylkene, da vi ikke har gårdsysterier i Vestfold.

Stokke Bondelag stiller opp men ÅPEN GÅRD aktiviteter for store og små.

Vestfold Bonde- og småbrukarlag, Bygdekvinnelagene i Stokke, Stokke Bondelag og Stokke Bygdetun har i år samarbeidet om arrangementet.

Vi ønsker med MARKENS GRØDE, å gi forbrukerne en mulighet til å møte de lokale matprodusente. Her kan du få svar på spørsmål om den enkelte matvare og få vite hvem, hva og hvordan den dyrkes. I samtale med bonden kan man også lære mer om vårt særpreg, muligheter og utfordringer i Vestfold . Vi ønsker å spre kunnskap og informasjon om matjorda, naturen, kulturlandskapet og tradisjonene i Vestfold.

Sted

Stokke Bygdetun

Moaveien 19, Stokke

Powered by Google

Du kan åpne adressen Moaveien 19, Stokke i Google Maps eller Apple Maps programmet.