Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Nøtterøy - Sandnes

Nøtterøy - Sandnes

Tider

  • Søndag 31. januar 2016, fra 18:00

Billetter

Gratis

Til tross for optimisme før kampen mot Haugaland, klarte vi ikke å innfri og gikk på et nytt tap. Noen ganger er det akseptabelt å tape, men i denne kampen burde vi prestert på et høyere nivå. 19 mål bakover er helt OK og vitner om godt forsvarsspill, men vi klarer ikke å utnytte dette godt nok, hverken i kontringer eller ankomstspill. I etablert angrep spilte vi for svakt selv om vi for så vidt spilte oss til sjanser. Haugalands målvakt tok imidlertid for mange av disse gode sjansene.

Nå er vi tilbake i bunnstriden, og det er selvfølgelig en vanskelig posisjon for laget som stjeler mye energi. Vi har en tynn stall og med skader på sentrale bakspillere, har vi i lenger tid vært på jakt etter forsterkninger på denne plassen. Vi håper å få på plass en forsterkning før overgangsvinduet stenger til helgen.

Helgens motstander Sandnes har hatt en god utvikling i de siste kampene med storseier over Kristiansand og knepent tap mot Falk etter nyttår. Men det svinger i håndballen, og forrige helgs svake innsats skal vi snu til mer trykk og innsats for å revansjere det knepne tapet mot Sandnes i høst.

Ingenting er umulig og vi har snudd dårlige trender før. Så med god hjelp fra Svaberget og resten av hjemmepublikumet, skal vi vise oss frem fra en bedre side enn forrige helg!

GUTTA TRENGER DEG SOM ALDRI FØR!
Møt opp i Nøtterøyhallen for å heie de frem til to ubeskrivelig viktige poeng!

Sted

Nøtterøyhallen

Grindstuveien 30, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Grindstuveien 30, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.