Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

En kveld i ølets verden – med en ekte ølhund

En kveld i ølets verden – med en ekte ølhund

Tider

  • Fredag 15. august 2014, fra 18:00

Billetter

Gratis

En kveld i ølets verden – med Larvik Bryggeri, Færder Mikrobryggeri og Louis Jacoby.

Med to ølbryggerier og en ekte ølhund på plass, lover dette til å bli et arrangement ølelskere sent vil glemme. Vi starter klokken 18 med ølsmaking, snacks, ølkurs og underholdning. Her blir det også anledning til å snakke med representantene fra bryggeriene, som står klare til å inspirere deg.

Ca. 19.30 går vi til bords i Restaurant Pileredet, hvor Louis Jacoby fortsetter å glede gjestene mellom serveringen av den deilige femretters middagen.

Priser:
Ølkveld inkludert 5-retters middag og øl-/vinmeny 1 990,- per person
Ølkveld inkludert overnatting, 5-retters middag og øl-/vinmeny fra 2 490,- per person i dobbeltrom (NB! Venteliste på rom)

For bestilling; kontakt oss på telefon 33 39 00 48 eller post@engo.no.

Folk ler så de griner når Louis Jacoby tar sitt publikum med inni sin forunderlige verden av sanselige viser og kåserier. Det er et løft for både sjelen og humøret. Det er ikke lett å sette Louis i bås; han er både visesanger og kåsør, og har ikke så rent lite av standup-komikeren i seg. Louis er velsignet fri for ”enkle” oppskrifter på suksess, mestring og på det å leve, likevel gir han oss noe å leve på – en forunderlig stemning og livsglede – og masse latter.

Louis er kåret til Årets Ølhund av Bryggeriforeningen. Han har fått Bragebegeret av Gambrinius – Borg-Ølets venner. Og Aas Bryggerier ga ham hederskruset. Brageprisen er nok en ølhedersbevisning gitt ham av Pilsens Venner. Bakgrunnen er hans store produksjon av ølviser som starter med hans ”Jeg har øl” fra Bryggeriforeningens store ølvisekonkurranse. ”Aldri har ølet vært tolket som dette av ølhund-folket!” skrev tidligere ølhund Menz Schulerud, og ølhunden Jahn Otto Johansen kalte ham en ølhund etter sin smak.

Louis har skrevet over 40 ølviser. Den store ølviseboka ”Ut etter øl” ga han ut sammen med sin gode venn og ølguru Øystein Øystå. Senere fulgte Louis opp med Cd’en ”Ølviser fra en fyllepenn”, et knippe viser fulle av hyllest til ølet og de norske bryggeriene. Et par år senere var de to forfatterne av ”Den store ølviseboka” tilbake på markedet med den lille, kjekke boka ”96 Drammeviser. Skål på norsk”.

Sted

Engø Gård

Gamle Engøvei 25, Tjøme

Powered by Google

Du kan åpne adressen Gamle Engøvei 25, Tjøme i Google Maps eller Apple Maps programmet.