Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Dumdum Boys

Dumdum Boys

Bildet er hentet fra Støperiets Facebook-side.

Tider

  • Torsdag 26. november 2015, fra 20:00

Billetter

Nettkjøp

Voksen: 425,-

Som en av norsk rocks opprinnelige ”fire store”, har Dumdum Boys preget musikklivet her til lands i en mannsalder.

Inspirert av den aller første punkbølgen fra Storbritannia, med Sex Pistols og The Clash i spissen, startet bandet opp som Wannskrækk i 1979. I 1985 endret de navn til Dumdum Boys, og skiftet fra trønderdialekt til riksmål. Kort tid senere slapp bandet klassiske album som debuten ”Blodig Alvor (NaNaNaNa)” og oppfølgeren ”Splitter Pine”.

Siden midten av det glade åttitall har Prepple, Kjartan, Sola og Aslak herjet både hitlister, dominert prisutdelinger og fortryllet publikum på scener i hele vårt langstrakte land. Slagere som ”Splitter Pine”, ”Englefjes”, ”Stjernesludd”, ”Metallic Hvit” og ”Enhjørning” er alle for lengst en del av vår felles nasjonale sangskatt, og bandets vel fortjente rykte som et fantastisk liveband består, selv etter 30 år i gamet.

Også bandets nyere utgivelser, albumene ”Gravitasjon” (2006), ”Tidsmaskin” (2009) og ”Ti liv” (2012), har høstet svært gode anmeldelser i norsk presse. Vi snakker med andre ord ikke om et band som sier seg fornøyde med å hvile på gamle laurbær. Tvert i mot er Dumdum Boys anno 2015 et sultent og vitalt rockeorkester, som kan spille fletta av langt mindre tilårskomne kollegaer.

Mer informasjon her

Sted

Støperiet

Rambergveien 5, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Rambergveien 5, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.