Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Engøuka

Engøuka

Tider

  • Mandag 29. september 2014, fra 15:45

Billetter

Gratis

Velkommen til tidenes første Engøuke!

I høstferien er Engø Gård åpen for alle som vil stikke innom; for de som vil ha en kaffekopp, Afternoon Tea, middag eller for de som bare vil ta en titt på hvordan vi har det her.

Alle dager (unntatt søndag) serveres Afternoon Tea fra 13.00 til 17.00 – kaffe eller te, laksesandwich, scones, syltetøy og småkaker – alt hjemmelaget på Engøs kjøkken. 245,- per person.

Alle dager fra mandag til torsdag serverer vi familiemiddag fra kl. 17.00. Det er en treretters meny som vi gir spesialpris på i Engøuka: 595,- per person, barn halv pris. Klikk her for å se meny! Det er selvsagt også mulig å bestille vår ordinære 3-7-retters inspirasjonsmeny denne uken.

Mandag
Barnas Kjøkken – gode matopplevelser starter i tidlig alder. Les om arrangementet her!

Tirsdag
Bondens marked – nyt høstens mangfold på matbordet. Få også med deg oppvisning i matkunst kl. 15.30! Les om arrangementet her!

Torsdag
Vinsmaking med Engøs sommelier – både for vinkjennere og nybegynnere. Les om arrangementet her!

Fredag og lørdag
Den kjente kjøkkensjefen Per Hallundbæk, Engøs tidligere vert, lager maten sammen med vår egen Jonas Nåvik. Les om arrangementet fredag og lørdag her!

Søndag
Kjøkkensjefen serverer Grøstadpølser på tunet. Legg søndagsturen til Engø og ha matpause med grillpølse, kake og kaffe i idylliske omgivelser!

Sted

Engø Gård

Gamle Engøvei 25, Tjøme

Powered by Google

Du kan åpne adressen Gamle Engøvei 25, Tjøme i Google Maps eller Apple Maps programmet.