Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Sosialkveld med Marius Sørlie

Sosialkveld med Marius Sørlie

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Torsdag 12. oktober 2017, fra 18:00

Er du klar for skoleårets første sosialkveld? Vi har gleden å av å presentere godeste Marius Sørlie som vil komme å holde et foredrag for oss.

Marius Sørlie er en engasjerende og berørende foredragsholder. Han jobber til daglig som Mental Trener i Fearless Mind, verdens første treningssenter for mental trening. Marius vil ta deg på et eventyr hvor du vil få ærlige og ekte personlige historier blandet med forskningsbaserte øvelser i mental trening.

Marius’ historie begynte da han mistet kontrollen etter for mye alkohol på kort tid. Som en følge kjørte han i beruset tilstand og havnet i fengsel. Hendelsen kom som lyn fra klar himmel og snudde livet hans opp ned – han var den siste i vennegjengen noen trodde skulle begå en kriminell handling. Da dette hendte i 2013 var mental trening et ukjent konsept for Marius. Nå reiser han Norge rundt og holder foredrag om det han selv lærte i perioden hvor det stormet som verst.

Marius brenner spesielt for at ungdom skal styre tankene sine inn mot at de er verdifulle mennesker, etter at han selv har slitt med dårlig selvtillit og indre dialog da han var yngre, uansett hva han fikk til. Han klarte ikke å se sin verdi som ungdom, for ingen hadde lært han det.

Minner om at det blir pizzabuffét for kr 69,- fra 18:00.

Sted

Papirhuset Teater

St. Olavs gate 16, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen St. Olavs gate 16, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.