Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Oslo Ess

Oslo Ess

Oslo Ess - 16:15 Kongescenen

Tider

  • Torsdag 14. juli 2011, fra 16:00

Kommer fra: Oslo, så klart.

Høres ut som: skittenfriske gaterock og norskspråklige pønkpoesi.

2011 fikk en knallstart for Oslo Ess med signering av platekontrakt og Urørtfinale i januar og 3 sagnomsuste by:larm-opptredener i februar. Alt dette var kun basert på en demo, noen akustiske videoer og noen relativt få, men forrykende og overbevisende liveshow. Etterspørselen for bandet har vært stor og de har opparbeidet seg en svært dedikert fanskare siden deres første konserter i mai 2010.

  1. mars slapp de sitt debutalbum "Uleste Bøker og Utgåtte Sko" til strålendes anmeldelser fra pressen, med påfølgende Norgesturné med Honningbarna, som også gjorde et særdeles vellykket stopp på Slottsfjells utested Total her i Tønsberg.

Oslo Ess har gjort det tøft å synge på norsk igjen. Debutalbumet 'Uleste bøker og utgåtte sko' gir deg ti entusiastiske låter med livsbejaende og rampete tekster inspirert av søte jenter og tøffe gutter. Musikalsk låter de som en frisk blanding av klassisk rock, Rancid og Ebba Grön. Med troverdige og svært sjarmerende historier om alt fra strippere, forelskede narkomane og stjålne sykler kommer Oslo Ess opp fra rennesteinen med et bredt og smittende glis om munnen.

"Oslo Ess herjet Urørtfinalen - helt utrolig hvor bra de er blitt. Oslorocken bør skjelve i dongeri" Mats Borch Bugge, Musikksjef P3

"Trumfkort" Trønder-Avisa, terningkast 6

"Fullstendig uorginalt - og helt herlig." VG, terningkast 5

Anbefales om du liker: Rancid, Honningbarna, Valentourettes

Sted

Slottsfjellet

Slottsfjelltårnet, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Slottsfjelltårnet, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.