Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Ellen Miles slippkonsert

Ellen Miles slippkonsert

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Lørdag 27. januar 2018, fra 19:00

Ellen Miles debutalbum "beloved intruder" ble gitt ut på eget selskap til strålende kritikker. Releasekonserten holdt hun i en stappfull Søndre Slagen kirke. Siden har hun reist landet rundt og berørt det norske folk med sin vakre stemme, sine sterke tekster og sin fantastiske formidlingsevne.

Endelig er hun i gang med album nummer to, denne gangen med plateselskapet Grammofon i ryggen. Fredag 26.januar slippes den ferske singelen "soldier baby", en låt som ikke overraskende er mer enn bare fengende popmusikk. "Jeg skrev Soldier Baby etter en psykologtime, der det gikk opp et lys for meg om hvorfor jeg slet med angst og utmattelse. Soldaten i meg kjempet en evig kamp mot feilene mine, mens barnet i meg var utslitt og trengte sårt en pause. Jeg holder på å lære meg at det er greit å bare være, og gi seg selv en pause fra alle kravene," forteller Ellen.

Lørdag 27.januar kl.20 inviterer hun igjen til konsert i Søndre Slagen kirke. Sammen med pianist og synthist Kristian Sæland vil Ellen Miles invitere publikum inn i et rolig, behagelig poplandskap hvor en kan senke skuldrene, nyte vakker musikk, og bli med på en lyrisk reise inn i dypet av hva det vil si å være menneske.

Tidligere konsertanmeldelser:

”En moden, varm og sikker låtskriver og artist med en signatur både i ord og toner. Vi trenger sånne som Ellen Miles i livene våre.” Guren Hagen, nestor innen norsk visesang.

”Ellen Miles har en varm stemme og har blitt sammenliknet med blant andre Eva Cassidy, noe som uten tvil er mye å leve opp til. Heldigvis klarer Ellen å leve opp til forvetningene” - Kjetil Mogård Bergem, Triggermag

”En eminent artist ... med klokkeren karakterstemme senket Ellen Miles skuldrene hos de fremmøtte” - Per Gilding, Tønsbergs Blad

”Det var liksom litt for bra til at jeg aldri skulle ha hørt om henne før” - iTro

Info om billettsalg kommer snart.

Sted

Søndre Slagen Kirke

Astreaveien 7, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Astreaveien 7, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.