Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Ulf Wakenius / Jan Lundgren Quartet

Ulf Wakenius / Jan Lundgren Quartet

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Onsdag 7. februar 2018, fra 20:00

Billetter

Nettkjøp

ONSDAG 7. FEBRUAR KL. 20:00 • CAFE-M
ULF WAKENIUS / JAN LUNDGREN QUARTET
– INTERNASJONALE JAZZBERØMTHETER FRA DET HØYE NORD!

Ulf Wakenius og Jan Lundgren har lenge stått på Urijazz’ ønskeliste, og nå har vi endelig klart å få det til, til og med i samme band!

En av verdens beste og mest etterspurte gitarister. Så enkelt kan det sies. I sin fornemme karriere har Ulf Wakenius vært førstevalg for Oscar Peterson, NHØP, Svend Asmussen, Putte Wickman og mange andre. Ulf Wakenius fanger alltid publikum, uansett om han spiller hurtig eller gir seg i kast med en ballade. Denne kvelden kommer han sammen med Jan Lundgren, som er en av Skandinavias største jazzpianister og kunstnerisk leder for både Ystad Sweden Jazzfestival og Jazzhus Montmartre.

Med i bandet er også den svenske bassgiganten Hans Backenroth, som i mer enn 25 år har vært den første man ringer til når det behøves bassist til konserter, turneer og innspillinger verden over. Fjerdemann i kvartetten er den danske trommeslageren Kristian Leth, som også tilhører eliten av skandinaviske jazzmusikere.

De kaster seg over et repertoar hentet fra «The Great American Songbook» med enkelte sprang til nordiske folkemelodier. Vi får nyte skandinavisk jazz av beste kvalitet fremført med varme, kreativitet og uhørt overskudd. Ulf Wakenius ga oss en uforglemmelig konsert med Niels Henning Ørsted-Pedersen i Papirhuset Teater i 1998.
Vi gleder oss til å høre ham igjen!

Ulf Wakenius – gitar
Jan Lundgren – piano
Hans Backenroth – bass
Kristian Leth – trommer

​BILLETTER KR 300
URIJAZZ-MEDLEM KR 250
URIJAZZ-UNGDOM GRATIS

Sted

Café M

St. Olavs gate 22, 3112 Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen St. Olavs gate 22, 3112 Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.