Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

KL!NK presents: In Autumn Light

KL!NK presents: In Autumn Light

Tider

  • Lørdag 28. september 2013, fra 13:00

Billetter

Gratis

Denne gangen får kunstsenteret besøk av de desidert mest aktuelle, kuleste og mest ettertraktede unge kunsthåndverkerne i Norge!
KL!NK er en kunstnergruppe bestående av 9 nyutdannede metall- og smykkekunstnere. Samtlige medlemmer har fullført sin mastergrad ved Kunsthøgskolen i Oslo og Konstfack i Stockholm, alle med spesialisering innenfor metallkunst.
Gruppen ble dannet for fire år siden. Intensjonen med gruppen har vært å inspirere hverandre, gi konstruktiv kritikk og arrangere workshops og utstillinger. Deres felles mål er å formidle hva den nye generasjonen metall- og smykkekunstnere jobber med. Arbeidene spenner fra smykker, objekter, til bilder og utsmykninger. Håndverket står i fokus og gjennomførelsen av arbeidene holder en høy teknisk og kunstnerisk standard.
KL!NK fungerer som et demokratisk kollektiv, hvor hver utstilling har en kuratorgruppe som tar seg av alt som inngår i planlegging og gjennomførelse. Dette bidrar til kompetanseheving og profesjonalisering for de individuelle kunstnerne.
I løpet av de siste årene har KL!NK blant annet stilt ut under Schmuck i München, Tyskland, på Design Format i Helsinki, Finland, på Galleri Format i Bergen og Oslo og på Haugesund Kunstforening. Flere av medlemmene har blitt innkjøpt av Innkjøpsfondet for Norsk Kunsthåndverk og deltatt på store internasjonale utstillinger, i blant annet England, Tyskland, Frankrike, Spania og Østerrike. KL!NK jobber kontinuerlig med å fremme kunsthåndverk på den norske og internasjonale arena.
Til utstillingen KL!NK presents: In autumn light deltar Anna Talbot, Anne Léger, Benedicte Lyssand, Hedda Bjerkeli, Helene Josefsen Linkosuonio, Kjetil Aschim og Runa Vethal Stølen. Gruppen viser både skulpturelle objekter og smykker i lokalene til Vestfold Kunstsenter. Til denne utstillingen tar KL!NK utgangspunkt i årstiden vi nå går inn i. Skifte av fargepaletten fra det grønne til mer varmere toner og det klare lyset som følger med. Det er i denne rammen KL!NK presenterer sine arbeider.

• Utstillingsåpning lørdag 28. september kl. 13.00
• Utstillingsperiode 28. september – 10. november

Sted

Vestfold Kunstsenter

Øvre Langgate 28, 3110 Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Øvre Langgate 28, 3110 Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.