Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Ou Est Le Swimming Pool

Ou Est Le Swimming Pool

Tårnlunden: Ou Est Le Swimming Pool (UK)

Tider

  • Lørdag 17. juli 2010, fra 22:00

Denne gjengen med det enstestående bandnavnet er fra Camden i Nord-London og dukket opp i bloggosfæren i fjor engang med fantastisk Lily Allen-remix

Siden har de sluppet to egenproduserte singler, vår favorittlåt om dagen electropop-bangeren Dance the Way I Feel og den nyeste Pet Shop Boys-nikkende "These New Knights".
Sistnevnte kan du laste ned her i en overraskende fresh Tiesto Remix. Foruten 80-talls banda Pet Shop Boys og Duran Duran har bandet blitt sammenlignet med Empire of the Sun, og blitt kalt Storbritannias versjon av Passion Pit.

De liker imidlertid ikke å bli sammenlignet med de 80-tallsgutta, og påstår at de ikke engang har hørt noe særlig på dem.
«I've never listened to much of that stuff so it is annoying, but we're just making pop music. It's just powerful chords and strong melodies that you can't fucking argue with.» Sier den ene keyboardisten Joe.

Vi opplevde gutta live på Eurosonic-festivalen i Groeningen i vinter, og ble litt satt ut av spillegleden deres, de ekstremt fengende melodiene, og ikke minst hvordan de fikk et lokale fullt av bransjefolk til å danse seg svette. I våres har de vært supportband for La Roux på deres UK-turne, og frem til sommeren har de kalenderen full av spillejobber.

http://www.myspace.com/ouestleswimmingpool
http://ouestleswimmingpool.com

Sted

Slottsfjell