Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Propan og RRR

Propan og RRR

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Lørdag 22. oktober 2016, fra 16:00

Nonfigurativ musikk har sin første konsert på Galleri Galleberg i Borre.
Inngang: 120,-

PROPAN:
Natali Abrahamsen Garner - vokal/effekter, Ina Sagtuen - vokal/effekter

Åpne improvisasjoner og arrangementer skaper utgangspunktet for Propans lydbilde. De former lyd i munnen som vrenges og vendes rundt - både akustisk og gjennom forsterkninger og effekter.
Lydene smelter sammen, og blir en plattform åpen for egen tolkning.
Suggerende droner, teksturer, varme og kalde lydtepper, fargede stemninger og klanger i forskjellige støynivåer.

Propan har siden oppstarten vært ett aktivt liveband, og etablert seg som sterke improvisatører på den norske improscenen.
De har gjevnlige holdt konserter i Norge, og har vært å finne på programmet til blant annet Blow Out, PØKK, Havresekken og Gut Feelings. De har også holdt konserter i utlandet med turneer i bl. annet Danmark, Portugal, Frankrike, Italia og Japan de siste åreene.

For tiden jobber duoen med utgivelsen av sitt debut album, samt ferdigstillingen av et bestillingsverk de har skrevet for Femme Brutal festivalen, og som skal fremføres på Parkteatret i Oslo 26. august.

Nettsider:
https://www.facebook.com/#!/ propanduo
https://soundcloud.com/propan-2

Livevideoer:
https://www.youtube.com/watch?v=hJ8vWi0VEAQ

RRR

Skygger og lys, lyd og stillhet, synthesizer
og elbass, masker og
dresser, Liz Kosack og Dan Peter Sundland

RRR er en maske- og dresskledd, synt- og basspillende Berlinbasert friimproviserende duo. Skygger, lys og lyder blandes med nesten telepatisk kommunikasjon. Sammen graver de mot noe skinnende og fantastisk, en prossess som ofte får mørke og rare ting opp til overflaten. Morsekode, hunder og science fiction er blant duoens hovedinspirasjoner.

Liz Kosack og Dan Peter Sundland startet samarbeidet tidlig i 2014, og har så langt gjort en rekke konserter i Tyskland, Tjekkia, Danmark, Norge og Sverige. Siden starten har de utvidet uttrykket fra kun å være musikalsk til å inkludere arbeid med video og lys/skygge og samarbeid med dansere.

Liz Kosack ble født på Hildegard av Bingens festdag og vokste opp i Yarmouth i Maine, USA. Hun var en del av det friimproviserende miljøet i Brooklyn, New York frem til hun begynte sin mastergrad i komposisjon og piano ved Jazz Institut Berlin. I tillegg til å spille synth og piano lager hun masker og andre objekter og tar til tider oppdrag som illustratør.

Dan Peter Sundland kommer fra den lille bygda Børsa like utenfor Trondheim. Han studerte ved den velkjente jazzlinja ved NTNU Institutt for Musikk og har en Europeisk Jazz Mastergrad (EUJAM) med utveksling til Københavns Rytmiske Konservatorium og Jazz Institut Berlin. Hans andre prosjekter inkluderer Nina & the Butterfly Fish og Esp i tillegg til hans eget kammermusikalske ensemble «Elevenette».

Liz Kosack - synth og masker
Dan Peter Sundland - elbass og dressNon

Livevideo:
https://www.youtube.com/watch?v=SLRkMQDYYdU

Sted

Galleri Galleberg