Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Winemakers Dinner med G.D. Vajra

Winemakers Dinner med G.D. Vajra

Tider

  • Fredag 15. januar 2016, fra 18:30

Billetter

I døra

Vi inviterer til Winemakers Dinner på Engø Gård den 15. januar 2016 i samarbeid med Mostue Grape Selections og produsent G.D. Vajra.

Denne kvelden tilbyr vi en pakke inkludert aperitiff, 5-retters gourmet meny med tilhørende viner, overnatting og frokost fra kr. 2.645,- pr. person i dobbeltrom.

Man kan også booke bord uten overnatting til kr. 1.795,- pr. person inkludert aperitiff, 5-retters gourmet meny og tilhørende viner.

Kvelden starter med velkomst og aperitff kl. 18.30 og vi går tilbords kl. 19.00. Middagen servers i bankett stil med runde 8 manns bord.

Meny & Viner:
Kamskjell fra Frøya
Bergamotte – Kamille – Mandler
LANGHE RIESLING 2013

Glasert Skatevinge
Ventreche – Kål – Snegle
BARBERA D’ALBA 2012

Brissel fra Gjøkalv
Jordskokk – Pære – Sauce Marco Polo
LANGHE NEBBIOLO 2013

Dådyr i Crouton
Solbær – Radicchio – Vill Timian
BAROLO ALBE 2010
BAROLO BRICCO DELLE VIOLE MAGNUM 2008

Grønn the
Moscato – Hvit sjokolade – Selleri
MOSCATO D’ASTI 2014

Om produsenten:
G.D. Vajra er et familiedrevet hus i Barolo, Piemonte. Markene har vært i familiens eie siden 1920’ene. Aldo Vajra flyttet til
Barolo med konen sin tidlig på 70’tallet for å starte opp det vi i dag kjenner som G. D. Vajra. I dag driver han det sammen
med sønnene sine Giuseppe og Isidoro – vi får besøk av Giuseppe, som deler samme passion og entusiasme som faren sin! De dyrker markene etter økologiske prinsipper, noe Aldo Vajra har vært foregangsmann for, i Piemonte. De har rundt 40 ha marker og utvikler seg fortsatt. De lager alt fra spennende rosé, de lokale Dolcetto og Barbera-viner samt noe så atypisk som Riesling, for ikke å glemme de fantastiske Barolo’er!

For mer informasjon og booking ta kontakt med resepsjonistene våre på tlf. 33 39 00 48 eller via e-post til post@engo.no.

Sted

Engø Gård

Gamle Engøvei 25, Tjøme

Powered by Google

Du kan åpne adressen Gamle Engøvei 25, Tjøme i Google Maps eller Apple Maps programmet.