Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Winemakers Dinner med G.D. Vajra

Winemakers Dinner med G.D. Vajra

Tider

 • Fredag 15. januar 2016, fra 18:30

Billetter

I døra

Vi inviterer til Winemakers Dinner på Engø Gård den 15. januar 2016 i samarbeid med Mostue Grape Selections og produsent G.D. Vajra.

Denne kvelden tilbyr vi en pakke inkludert aperitiff, 5-retters gourmet meny med tilhørende viner, overnatting og frokost fra kr. 2.645,- pr. person i dobbeltrom.

Man kan også booke bord uten overnatting til kr. 1.795,- pr. person inkludert aperitiff, 5-retters gourmet meny og tilhørende viner.

Kvelden starter med velkomst og aperitff kl. 18.30 og vi går tilbords kl. 19.00. Middagen servers i bankett stil med runde 8 manns bord.

Meny & Viner:
Kamskjell fra Frøya
Bergamotte – Kamille – Mandler
LANGHE RIESLING 2013

 • Glasert Skatevinge
  Ventreche – Kål – Snegle
  BARBERA D’ALBA 2012
 • Brissel fra Gjøkalv
  Jordskokk – Pære – Sauce Marco Polo
  LANGHE NEBBIOLO 2013

 • Dådyr i Crouton
  Solbær – Radicchio – Vill Timian
  BAROLO ALBE 2010
  BAROLO BRICCO DELLE VIOLE MAGNUM 2008

 • Grønn the
  Moscato – Hvit sjokolade – Selleri
  MOSCATO D’ASTI 2014

Om produsenten:
G.D. Vajra er et familiedrevet hus i Barolo, Piemonte. Markene har vært i familiens eie siden 1920’ene. Aldo Vajra flyttet til
Barolo med konen sin tidlig på 70’tallet for å starte opp det vi i dag kjenner som G. D. Vajra. I dag driver han det sammen
med sønnene sine Giuseppe og Isidoro – vi får besøk av Giuseppe, som deler samme passion og entusiasme som faren sin! De dyrker markene etter økologiske prinsipper, noe Aldo Vajra har vært foregangsmann for, i Piemonte. De har rundt 40 ha marker og utvikler seg fortsatt. De lager alt fra spennende rosé, de lokale Dolcetto og Barbera-viner samt noe så atypisk som Riesling, for ikke å glemme de fantastiske Barolo’er!

For mer informasjon og booking ta kontakt med resepsjonistene våre på tlf. 33 39 00 48 eller via e-post til post@engo.no.

Sted

Engø Gård

Gamle Engøvei 25, Tjøme

Powered by Google

Du kan åpne adressen Gamle Engøvei 25, Tjøme i Google Maps eller Apple Maps programmet.