Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Nasjonal byttedag

Nasjonal byttedag

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Onsdag 10. mai 2017, fra 18:00

Har du en delvis slitt ryggsekk? En litt for stor allværsjakke? Eller kanskje et par fjellsko du aldri bruker?

DNT ung og POW Norge lanserte i fjor «Miljøvettreglene» - enkle tips til hvordan man kan drive med friluftsliv mer miljøvennlig. Enorme mengder sports- og friluftsutstyr kastes daglig, og vi ønsker å oppfordre til langtidsbruk av alle produkter som kjøpes.

Den 10. mai inviterer vi deg derfor til å bli med på å ta vare på miljøet ved å gi friluftsutstyr og -klær og et nytt liv!

Konseptet fungerer som følger:

  1. Du kan BYTTE eller GI BORT utstyr til noen andre som trenger det. Lever inn noe, og få muligheten til å bytte til deg utstyr du har bruk for. Ønsker du å gi bort uten å ta med deg noe er du selvsagt velkommen til det.

  2. Du kan SELGE utstyret ditt ved at vi klistrer en lapp på produktet med pris og ditt telefonnummer, slik at kjøperen kan vippse deg penger. Du bestemmer prisen selv, og kan velge om du ønsker å være der på kvelden om en kjøper for eksempel skulle lure på noe vedrørende ditt produkt.

Les mer om miljøvettreglene på dnt.no/miljovett, og husk miljøvettregel nummer 2: Sats på opplevelser, ikke utstyr.

Kontaktpersoner fra DNT ung Vestfold vil være tilstede under hele arrangementet dersom du har spørsmål ang. DNT. Det vil også være mulig å prøve VR-briller med fjellvett-film under arrangementet!

Husk miljløvetregel #5 Samkjøring er bra kjøring! Kjør sammen, ta toget eller bussen til arrangementet. Det er kort vei å gå fra busstopp og jernbanestasjon.

Sted

Midgard historisk senter