Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Krimekspressen

Krimekspressen

Tider

  • Torsdag 12. november 2015, fra 19:30

Billetter

Gratis

Flere av Gyldendals krimforfattere legger i høst ut på en turne med sine ferskeste utgivelser. Kritikerroste, prisvinnende og godt salg til utlandet er stikkord for flere av dem. Krimekspressen byr på et bredt spekter; fra politikrim til politisk thriller, fra debutant til erfaren forfatter med serie på 15 bøker.

Thomas Enger avslutter sin serie om krimjournalist Henning Juul med boka Banesår. Endelig skal vi få klarhet i omstendighetene rundt Juuls lille sønns død.

Jørn Lier Horst kom allerede i juni ut med sin tiende bok Blindgang, med William Wisting i hovedrollen. Horst har endelig lagt politikarrieren på hylla og vier seg nå fullt til skrivingen; krim både for voksne og barn.

Jan Mehlum er aktuell med Et hardt slag den femtende romanen om Tønsberg-advokaten Svend Foyn. Som alltid i Mehlums bøker blir handlingen koblet opp mot virkelige hendelser.

Helle Stensbak er debutanten i Krimekspressen. Hun er sosialøkonom, spaltist i Aftenposten og tidligere musiker i bandet Einmal kommt die Liebe. Stensbak debuterer med en smart og underholdende krim fra Oslos musikkmiljø og boka Monopol er illustrert av fotografen May Irene Aasen, kjent fra Jokke og Valentinerne.

Eirik Wekre har skrevet den tredje thrilleren i serien om Theo Hannover. Inkognito er tett på den politiske og aktuelle virkeligheten; ulovlig overvåking, truende økonomisk krise, norske styrker i Afghanistan og terrorisme. Kan dette også skje i virkeligheten?

Arrangement i samarbeid med Gyldendal Norsk Forlag. Boksignering.
Gratis inngang, salg av forfriskninger ved With bok & kaffe kl. 19.00 - 19.30.

Sted

Tønsberg og Færder bibliotek

Storgaten 16, 3126 Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Storgaten 16, 3126 Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.