Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

The Go! Team

The Go! Team

The Go! Team (UK) - 18:45 Baglerscenen

Tider

  • Fredag 15. juli 2011, fra 18:30

Kommer fra: Brighton

Høres ut som: indiedisco. En eksplosiv sjangerblanding

The Go!Team kom på alles lepper i 2004 med deres lovpriste debut, Thunder, Lightning, Strike. Deres geniale sound ble støpt allerede i starten. Dansbare samples og trashy live instrumenter gjorde det mulig for selv indiekidsa å bevege seg ut på dansegulvet. Veien fra soverommet til Ian Parton og ut til massene ble kort for bandet. Deres oppfølger Proof Of Youth (2007) ble den første plata, innspillt av hele bandet, men de beholdt soundet, og det hele endte i en to år lang verdensturne. Selv om bandet begynte som et enmansprosjekt, har det altså endt opp med å bli et fullverdig band, med haugevis av konserter på samvittigheten.

Deres tredje fullengder Rolling Blackouts så dagens lys i februar 2011 og er deres desidert beste plate så langt. Plata har rullet og gått på kontoret siden februar, så gleden var stor da vi fikk bekreftet at gjengen kommer på Slottsfjell i sommer. Vi har sett bandet live flere ganger, og kan love dere en konsertoppplevelse av de sjeldne.

The Go! Team består av: Ian Parton (gitar), Ninja (vokal) Chi Fukami Taylor (trommer), Sam Dook (gitar), Jamie Bell (bass), Kaori Tsuchida (vokal, keyboard).

The Go! Team - Rolling Blackout 8/10 på Musikknyheter

Sted

Slottsfjellet

Slottsfjelltårnet, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Slottsfjelltårnet, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.