Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Kim Larsen og Kjukken, Live Holmestrand

Kim Larsen og Kjukken, Live Holmestrand

Tider

  • Torsdag 21. juli 2016, fra 17:00

Kim Larsen kommer til Holmestrand.

Torsdag 21 juli er Dulpen klar for storstilt fest med kjente, kjære og karismatiske Kim Larsen som hovedgjest. På menyen står det en musikalsk rundtur i Kim Larsens store sangkatalog og vil dermed representere sanger fra hans mer en 40 år lange karriere.

Kim Larsen og Kjukken er et velrenommert live-band som fyller konserthaller og festivaler i hele Skandinavia. Kim Larsen har hatt 15 album på VG-lista topp 20 Album over en periode på 30 år så denne konserten vekke gode minner for de fleste. Sanger som This is my life, Papirsklip, Midt om natten og Hva’ gør vi nu, lille du? er alle sanger som garantert vil få de fleste til å synge med. Alt dette omgitt av naturskjønne omgivelser ute på Dulpen i Holmestrand. Holmestrand vil være et av svært få stoppesteder i Norge for Kim Larsen og Kjukkens sommerturné i 2016.

Dulpen (vis a vis Holmestrand Hotell) ligger 50 meter fra Holmestrandstasjon så det er enkelt tilgang med Vestfoldbanen. Konserten vil også avslutte så både de som reiser nordover og sørover rekker siste tog.

Det er også enkel tilgang fra sjøveien da gjestebrygger er i umiddelbarnærhet.

Sted

Dulpen

Langgaten 1, Holmestrand

Powered by Google

Du kan åpne adressen Langgaten 1, Holmestrand i Google Maps eller Apple Maps programmet.