Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Penthouse Playboys

Penthouse Playboys

Tider

  • Fredag 24. juni 2016, fra 18:00

Billetter

Nettkjøp

Bli med på sommerenes store kick-off med Penthouse Playboys konsert på Engø Gård!

Program

Kl. 18.00 Innslipp på konsert området
Kl. 21.00 Showtime

Vi gjør oppmerksom på at konserten holdes utendørs uansett vær og vi anbefaler alle om å kle seg etter været samt ha med egen stol el. for å sitte på.

Billetter

Billetter kan kjøpes via billettservice eller direkte på Engø Gård, ta kontakt med resepsjonen for mer informasjon, kontakt info nederst på siden.

Prisen er kr. 445,- pr. billett og det 20 års aldersgrense på dette arrangmentet.

Opphold

Vi tilbyr denne dagen en oppholdspakke inkludert 4-retters middag, konsertbilletter og overnatting med frokost fra kr. 2.395,- pr. person i dobbeltrom. Pakken kan bestilles direkte på telefon eller e-post til resepsjon, kontakt info nederst på siden, eller via nettbooking.

Servering

Lunsj Bordsetning fra kl. 12.00 - 13.30. Det serveres a la carte meny og dagens lunsj. Pris fra kr. 159,-.
Afternoon tea Serveres mellom kl. 15.00 - 17.00. Klassisk afternoon tea. Pris kr. 245,- pr. person.
Middag Bordsetning fra kl. 18.00 - 19.30. Det blir servert en 4-retters spesialmeny. Pris kr. 695,- pr. person.

Bord i restauranten til alle måltider må forhåndsreserveres via resepsjon, kontakt info nederst på siden. Bord til middag tilbys kun til konsertdeltagere.

Det vil være servering av mat og drikke inne på konsertområde.

Gruppebestillinger

Vi har tilgjenglige lokaler for grupper på 15, 20, 40 eller 60 personer til middag denne dagen - perfekt for årets sommerfest! Ta kontakt med resepsjonen for mer informasjon og tilbud, kontakt info nederst på siden.

Om bandet

Penthouse Playboys er billedskjønne menn i sin beste alder. De har vasket seg, fønet håret, tatt på seg sine fineste klær og dyreste smykker. Sammen er de besatt av ett eneste kall: Å gi norske kvinner noe å elske, og norske menn noe å beundre.

Landet er fullt av dyktige danseband, flinke standupkomikere, artige revyartister og helt greie mannlige modeller. Penthouse Playboys har alt disse har, pluss ti tonn hårspray og en garderobe full av selvtillit. Legg til genetisk betinget sjarm og spilleglede, og du har et herrelag som skaper elektrisk feststemning, bare det er strøm i lokalet og hunkjønn i salen.

Penthouse Playboys' coverversjoner setter originalene i skyggen. De blander helproff musikalitet med hemningsløst show og sirkus. De gjør publikumsfrieri til en kunstform, scenebekledning til ekstremsport og spillejobber til charterturer inn i publikums villeste fantasier og våteste drømmer.

Penthouse Playboys består utelukkende av sterke personligheter. Dette er Jens Pikenes (sanger, frontfigur), Johnny Lotion (gitar), Ron Maiden (bass), Billy Bongo (trommer), Eiolf the Tiger og Steve Gaddafi. De har også, som alltid, med seg blåserekka The Horny Horns med Tom Bone (trombone), Donald Trumpet (trompet) og Dick Reed (saxofon).

Kontakt resepsjonen
Tlf.: 33 39 00 48
E-post: post@engo.no

Sted

Engø Gård

Gamle Engøvei 25, Tjøme

Powered by Google

Du kan åpne adressen Gamle Engøvei 25, Tjøme i Google Maps eller Apple Maps programmet.