Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Arild Andersen Trio - vår internasjonale mesterbassist - igjen

Arild Andersen Trio - vår internasjonale mesterbassist - igjen

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Lørdag 10. mars 2018, fra 20:00

Billetter

Nettkjøp

OBS! Legg merke til at konserten er flytta til Tønsberg og Færder bibliotek. With bok & kaffe er åpent fra kl. 19.00 - 20.00 og har alle rettigheter!

Og han er i særdeles godt selskap. Helge Lien og Gard Nilssen er musikere som virkelig spiller opp til og utfordrer Arild i dette trioformatet. Ellers er vi også kjent med en annen Arild-trio, med saksofonist Tommie Smith og trommeslager Paolo Vinaccia. Det meste er sagt om Arild Andersen. Han er en av de norske jazzutøverne som virkelig også har fått en omfattende internasjonal karriere, og han spiller regelmessig inn på ECM – et kvalitetsstempel i seg sjøl. Han har vært etterspurt både til ensembler og som komponist i ulike sammenhenger. Her hjemme er hans bestillingsverk til Vossa
Jazz, Sagn og videreføringen Arv, noe av det som står som en påla innenfor det kompositoriske landskapet, og som er kjent for mange. Kjent og anerkjent var også hans lange og betydningsfulle samarbeid med Radka Toneff. Sist som produsent på hennes berømte utgivelse «Fairytales».

Helge Lien er en allsidig og betydelig pianist, også i internasjonal sammenheng. Med sine egne trioer har han utviklet et eget, særpreget tonespråk og et tett og sjeldent samspill. Gard Nilssen har Urijazz fulgt i en 10 års tid. I det siste har vi møtt ham i en den unike rollen som oppvarmer for Susanne Sundfør på hennes store, internasjonale konserter – med jazztrio! Gard er en svært dynamisk og pågående musiker og sørger både for et godt grunnlag og utfordrende
innspill til medspillerne. Han var med i Arild Andersens sekstett som feiret 50-årsjubileet for Thelonious Monks konsert i Aulaen i Oslo, med blant annet konsert i Nøtterøy kulturhus i 2015.

Arild Andersen – bass
Helge Lien – piano
Gard Nilssen – trommer

BILLETTER KR 250
URIJAZZ-MEDLEM KR 200
URIJAZZ-UNGDOM GRATIS

Sted

Tønsberg og Færder bibliotek

Storgaten 16, 3126 Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Storgaten 16, 3126 Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.