Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Enslaved

Enslaved

Kastellscenen: Enslaved

Tider

  • Lørdag 17. juli 2010, fra 19:00

Et av norges desidert beste black metal band er klare for Tønsberg! Gamle ruiner og panoramautsikt over Norges eldste by vil skape de perfekte kulissene for bandet, og sannsynligvis vil de ryste byen i sine grunnvoller når de fyrer løs i sommer.

Dette er bandet som kommer til å skremme vettet av gamle damer som bor i bunnen av Slottsfjellet. Et mørke kommer til å senke seg over byen. Musikken er hard, rå og dyrisk. Den kommer til å krype inn under huden din, om du vil eller ei, og røske tak i sjela og holde fast til siste tone er spilt. Dette er musikk det er umulig å være likgyldig til.

Enslaved er pionerer innen norsk black metal og har holdt det gående i 19 år. Dette er selvfølgelig ikke første gang de gjester Slottsfjell, i 2004 og 2006 hypnotiserte de publikummet på fjellet, og de har vært ønsket tilbake siden. Selv om musikken til tider kan virke utilgjengelig for de med pop-hjerte, er det elementer av både Pink Floyd og Seigmenn i musikken deres. Dette er et band du definitivt må få med deg på Slottsfjell i sommer.
http://www.myspace.com/enslaved
http://www.enslaved.no/

Sted

Slottsfjell