Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

KILLL + support

KILLL + support

KILLL + support

Tider

  • Onsdag 13. juli 2011, fra 20:00

Arrangementet er flyttet fra Støperiet 16.07.11 til Total Scene 13.07.11. Aldersgrense 20 år.

Høres ut som: hardt og sinnsykt med drøy energi, deilig støy og kaos.

Det bys på en mulighet av de sjeldne når KILLL lader opp for å spille konsert på Støperiet under Slottsfjells kveldsarrangementer i år. Sist KILLL spilte i Tønsberg var under klubbprogrammet til Slottsfjell i 2004. Bandet er sideprosjektet til Tønsbergenserne Martin Horntveth (Jaga Jazzist) og Espen Hangård (Noplacetohide), samt brødrene Erlend (Montee, JR Ewing) og Are Mokkelbost, og de spiller konserter kun et par ganger i året.

KILLL er et band som vet å overraske og det visuelle har nærmest blitt en like viktig del av konsertene til KILLL som musikken. Deres faste lysmann Kyrre Karlsen, kan godt regnes som det femte medlemmet i bandet. Dette blir en kveld utenom det vanlige på Støperiet, og har du problemer med epilepsi og strobelys bør du nok heller bli hjemme…

Bandet har bestemt seg for å ikke utgi musikken sin på vanlig måte, men i løpet av året har vi blitt lovet en DVD med liveopptak av bandet gjort de siste fem-seks åra, fra konserter rundt omkring i Europa.

Berliner Zeitung, en av Tysklands største aviser, satte forøvrig konserten KILLL gjorde i Berlin i fjor på listen over de aller beste konsertene dette året, sammen med artister som blant annet Prince, AC/DC og Stevie Wonder.

Anbefales om du liker: Next Life, Shining