Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Corna med Kongelige Norske Marines Musikkorps

Corna med Kongelige Norske Marines Musikkorps

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Lørdag 29. april 2017, fra 16:00

Billetter

Nettkjøp

Horten blir åsted for et musikalsk samarbeid litt utenfor det normale... Metall og Korps!!

Metallica har gjort det, Dimmu Borgir har gjort det og TNT gjorde det sammen med Marinemusikken under Olsenfestivalen i Oslo i 2007. I følge arrangøren hadde ikke et slikt samarbeid skjedd siden Zappa på 70'tallet. Nå skal det altså skje i Horten! Samarbeidsprosjekt Metall og Korps, kun denne ene kvelden; Corna og Marinemusikken.

Corna satte Horten og Heavy Metall på kartet da de i 2015 vant den Norske finalen i Global Battle of the Bands og senere representerte landet i den internasjonale finalen. Deres første utgivelse høstet mange gode anmeldelser og ble blant annet trukket ut som en av de 10 beste Metall utgivelsene i 2014 av NRK P3. Nå er oppfølgeren like rundt hjørnet. Utgivelsen er forventet i løpet av mars 2017.

Marinemusikken, med sine 29 profesjonelle musikere er kjent både i inn- og utland. Korpset ble etablert i 1820 og kan, etter siste statbudsjett også fortsette for fullt inn i fremtiden. Korpset er opptatt av å vise musikalsk allsidighet innen mange musikksjangere og det er ingen tvil om at ferdighetsnivået til musikerne er av internasjonal kapasitet, også i heavy metall sjangeren.

Gjør deg klar til en musikalsk opplevelse du sjeldent får oppleve. Torpedoverkstedet i Horten blir åsted for en festaften. Billetten gir inngang til arrangementet. Mat og drikke kan kjøpes på stedet. Ikke tenk, dette må du få med deg. Kjøp billett i dag, det legges kun ut et begrenset antall billetter.

Arrangementet har fått tildelt støtte av Horten kommune.

Sted

Karljohansvern

Kommandørkaptein Klincks vei, Horten

Powered by Google

Du kan åpne adressen Kommandørkaptein Klincks vei, Horten i Google Maps eller Apple Maps programmet.