Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Førjulsstemning med Frelsesarmeen

Førjulsstemning med Frelsesarmeen

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Onsdag 13. desember 2017, fra 20:00

Billetter

Nettkjøp

Førjulsstemning med Frelsesarmeen

Frelsesarmeens julekonsert har vært et fast innslag i Domkirkefestivalen helt siden festivalens begynnelse. Tehillah, Frelsesarmeen i Tønsbergs eget gospelensemble, har deltatt i konserten hvert år, og igjen lover de et vakkert utvalg av sanger fra julens kjente og nyere repertoar. Flere av Tehillahs sangere vil også bidra med solistinnslag denne kvelden. Tehillah ledes av Kristin MacKinnon, som også er pianist. Øvrige musikere bandet er: Henrik Madsen, trommer. Øystein Eriksen, bass. Kristian Thomassen Nygård, gitar. Einar Frøysa, keyboards. Dalia Mihanta, fiolin.

For tredje år på rad får vi besøk av Frelsesarmeens Territoriale Hornorkester (FTH) som gjester, noe vi tror deres trofaste publikum setter pris på, etter flotte tilbakemeldinger tidligere år. Nok en gang vil de 30 musikantene fylle kirkerommet med velklingende og livlig brassmusikk på et høyt nivå. FTH ledes av Espen Ødegaard.

Det blir også innslag fra Frelsesarmeens gatefotball i Tønsberg, og domorganist Arne Rodvelt Olsen. Emil Skartveit vil binde konserten sammen, og vi ønsker velkommen til en varm og flott konsertopplevelse med julens budskap i sentrum.

Frelsesarmeen har ingen inntekter fra denne konserten, men vi står med julegryta på utsiden, for de som ønsker å støtte vårt arbeid.

Billetter:
kr 225,- (voksen) / kr 125,- (studenter) inkl. avgift

Billetter kjøpes ved inngangen eller her:
https://www.ticketmaster.no/event/forjulsstemning-med-frelsesarmeen-billetter/552571?language=no-no

Les mer om Domkirkefestivalen her: www.domkirkefestivalen.no

Sted

Tønsberg Domkirke

Storgaten 53, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Storgaten 53, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.