Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Solokonsert med Benedicte Torget

Solokonsert med Benedicte Torget

Tider

  • Onsdag 1. juni 2016, fra 20:00

Billetter

I døra

Alle: 250,-

Velkommen til konsert på Holt Gård 1. juni.

Benedicte Torget er sanger og komponist. Varmen, nærværet og klarheten i musikken hennes har berørt publikum i mange ulike sammenhenger. Hun har utgitt tre album og laget musikk for TV og teater. I 2014 vant hun NOPA's musikkpris sammen med Øystein Sevåg.

I februar i år slapp hun albumet "Like a Seed Let it Fall". Låtene er inspirert av stillhet, men rommer en kraft som artisten åpner opp for i live-formatet. De melodisk fengende låtene byr på tematiske overaskelser, både i tekstlig og kompositorisk, og er inspirert av pop, jazz, samtids-, og improvisasjonsmusikk.

Det er en glede å invitere til denne solokonserten med Benedicte Torget på Holt Gård. Benedicte har tidligere gjestet Bryggerhuset sammen med Øystein Sevåg. Denne gangen presenterer hun sanger fra sitt nye soloalbum, hvor hun selv både synger og spiller piano. Vi får også høre andre sanger bl.a. fra hennes første album "After a Day of Rain".

Det serveres økologisk mat i vår café til gjester som kommer langveisfra og til mere kortreiste publikummere. Meny publiseres på veggen.

Velkommen!

Konsertstart: kl. 20.00
Caféen åpner: kl. 17.00
Billettsalg, kort og kontant: kr. 250.- v/ inng.

Om albumet "Like a Seed Let it Fall":

"At hun med sin enkle og ubeskyttede jazztilnærrming, her får oss til å tenke på Radka Toneffs Fairytales, kanskje den beste jazz-plata gitt ut her på berget, er et solid kompliment."

(Olav Solvang, Vårt Land)

"Det Torget makter her på sitt inderlige vis er å komme inn under huden på tekstene og formidle ei historie hele tida." (Tor Hammerø, Tor de Jazz blogg).

Sted

Holt Gård

Grøumveien 229, Våle

Powered by Google

Du kan åpne adressen Grøumveien 229, Våle i Google Maps eller Apple Maps programmet.