Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Kvelertak

Kvelertak

Kastellscenen: Kvelertak

Tider

  • Lørdag 17. juli 2010, fra 15:30

Norges råeste rockeband

Et djevelsk orkester skal holde nattmesse for festivalpublikummet i Tønsberg i sommer. Vi er stolte over å kunne tilby det beste av norsk rock i år, og her troner nykommerne i Kvelertak. Dette er rett og slett noe av det tøffeste vi har hørt fra den norske musikkscenen på lenge.

Dette bandet tar bokstavlig talt kvelertak på sitt publikum fra første strofe og holder de i sin makt til siste tone er spilt. Det deilige med Kvelertak er at de klarer å meisle ut de fineste melodier på tross av sitt harde uttrykk. Det er en kunst de færreste mestrer.

Live finner du ikke et mer energisk band. Det er umulig å ikke la seg rive med. De har en slags upretansiøs aura på scenen, som smitter, og gir deg som publikum følelsene av at her er det bare å slippe det man har i henda og hoppe rundt som en tulling. Det er ingen vits i å stritte imot.

I sommer er Kvelertak på Europaturne med storheter som Kylesa og Converge, men gjør et kort avbrekk turneen for å svinge innom Tønsberg, og gi oss et skikkelig ballespark.

Bandet forklarer musikken slik: hardrock, catchy svartmetall, punkrock, Satyricon møter Turboneger, Burzum møter Buzzcocks, Enslaved møter Monster Magnet, og sammen bærer det rett på vorspiel hos Darkthrone.

Nachspielet blir på Slottsfjell i sommer!

Sted

Slottsfjell