Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Skaperverkets kulturkafé: Hilde Norbakken

Skaperverkets kulturkafé: Hilde Norbakken

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Torsdag 5. april 2018, fra 19:00

Skaperverkets kulturkafé presenterer: Hilde Norbakken

Åpen kafé fra kl 19.00
Konsert kl 20.00
Gratis inngang

Hilde Norbakken, fra Smøla i Møre og Romsdal, bor for tiden i Kristiansand og jobber som vokallærer ved Universitetets Institutt for Rytmisk musikk. Hun har lang erfaring som utøver på nasjonalt plan og har samarbeidet med et stort antall artister, både som solist, korist og pianist. Hun har deltatt på en rekke album, utallige konserter og i flere tv-produksjoner.

I 2014 ga hun ut sitt første soloalbum, sammen med pianisten Ingolv Haaland. «Open doors» har et varmt jazz/pop-uttrykk, nedstrippet med spreke harmonier. Tekstene har tydelige adresser, og et ønske om å nå inn bak det ytterste skallet, inn til sjela.

Det er ikke første gang Hilde besøker Frelsesarmeen i Tønsberg. Hun har blant annet samarbeidet tett med vårt eget gospelensemble, Tehillah, og var vokalprodusent på deres album «23» som kom ut i 2008. Hun har også vært gjestesolist på en av våre julekonserter i Tønsberg Domkirke. Nå er vi glade for å ha henne her igjen.

Vi gleder oss til å lene oss tilbake i en god stol fra Fretex og nyte denne kvelden, for vi vet at hun kommer til å nå inn bak det ytterste skallet. Inn til sjela.

Velkommen!

Sted

Fretex-butikken og Skaperverket

Nedre Langgate 19, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Nedre Langgate 19, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.