Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Gardenparty Mixt - Oslo Edition

Gardenparty Mixt - Oslo Edition

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Lørdag 29. juli 2017, fra 19:00

Noen av hovedstadens mest kjente DJ´s inntar hovedscenen i Foynhagen og lager herlig stemning. Tommy Døske tar med seg noen av sine beste DJ venner og deres venner for å lage stemning i vår vakre eplehage. Gutta spiller fast på steder som Justisen, Stratos, Taket, Uhørt etc.

Fri entre frem til 21.00
Aldersgrense 22år

TOMMY DØSKE
En av hovedstadens mest brukte DJs. En tryllekunstner med musikk og dansegulv. Med en full bookingkalender har 2017 blitt nok et fantastisk musikkår for denne gutten. Tommy spiller musikk med sjel, husmusikk med følelser og det er hans allsidighet som gjør at han blir booket til klubber, festivaler, restauranter og gjør jobber for større brands år etter år.

Tommy blir mye brukt som oppvarmings DJ og får ofte muligheten til å spille før internasjonale stjerne DJs som Martin Solveig og David Guetta. På CVen som er like lang som veien fra Oslo til Tønsberg har han også Nikki Beach, Hula Hula Hvar, Extrema Outdoor Oslo og brands som Redbull, Mulberry og Gucci som han har gjort gigs for.

I tillegg til å være fast DJ på profilerte steder i Oslo som Justisen, Stratos, Taket og Uhørt, har han spilt 3 år på rad på Findings Festival på Bislett. Den siste tiden har han delt scene og varmet opp for flere av de norske stjerneskuddene Matoma, Sonny Alven, CLMD, Broiler, Sjur og Alan Walker.

https://soundcloud.com/tdoske

WNDR
Bjølsen-gutten WNDR har rukket å bli en ringrev i klubb-Oslo, figurert på irske topp 10 lister og topplistene til Shazam i UK og hatt en rekke spillejobber i hele Europa.

Da SXSW booket ham tidligere år var han sporenstreks å finne på en rekke «dette må du få med deg»-lister og låtene hans er allerede plassert i utenlandske reklamefilmer. P3-listinga av forrige singel “Medicine» ble derfor mer en form for anerkjennelse her hjemme enn starten på et reellt gjennombrudd.

Midt i krysset mellom R&B og klubbmusikk – det noen liker å kalle Future R&B, har han skapt seg et eget rom fylt av tunge 808-trommer, intuitive basslinjer og unike korde-progresjoner. Tidligere i år signerte han med Sony Music og slapp nylig singelen “Human”.

https://soundcloud.com/wndrmusic

DAN BRAVO
Gikk brått fra å være en lokal Oslo-DJ til en produsent som har fått oppmerksomhet verden over. Fra plateselskap til virale listinger, ble Dan Bravo raskt et navn alle fikk øyne opp for. Flere av hans remixer og låter har gått rett inn på Spotifys virale lister for hele verden og har nylig signert med Sony Danmark sitt underlabel Disco Wax.

Med masse plays og support har Dan Bravo blitt kåret til et av årets elektroniske navn av NRK P3 og har spilt på festivaler både innenlands og utenlands tidlig i hans karriere.
Med masse nytt materiale på vei gleder vi oss til å følge med videre og ser hva det neste blir for denne fremmadstormende norske produsenten.

https://soundcloud.com/danbravomusic

Sted

Foynhagen

Nedre Langgate 18, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Nedre Langgate 18, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.