Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Gilbert O´Sullivan

Gilbert O´Sullivan

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Torsdag 27. oktober 2016, fra 19:00

Billetter

Nettkjøp

Poplegenden Gilbert O´Sullivan vender tilbake til Bakkenteigen kulturhus!

Bakkenteigen kulturhus feirer 25 års jubileum til høsten og tilbyr flere gamle kjenninger i sitt jubileumsprogram, både fra inn- og utland.

Kulturhuset har bydd på mange internasjonale storheter gjennom de 25 årene det har vært i drift. Gilbert O´Sullivan var den første virkelige store stjernen som besøkte oss. Derfor er det ekstra hyggelig at nettopp han legger turen innom Norge og Horten (+ Lillestrøm) på sin høstturné.

Gilbert O'Sullivan (født Raymond Edward O'Sullivan 1. desember 1946) er en irsk singer-songwriter, best kjent for sine tidlige 1970 hits «Alone Again (Naturally)», «Clair» og «Get Down», «Oh wakka do wakka dey», «Matrimoni» og mange flere.

Han kan skryte av å ha 16 topp-40 plasseringer, inkludert seks nummer én-låter, hvorav den første var 1970-tallet «Nothing rhymes».

Populariteten hans på begynnelsen av 1970-tallet var så stor at «Matrimoni», en radio og live favoritt fra hans debutalbum, fortsatt er en av hans mest kjente komposisjoner til tross for at den aldri ble en hitsingel (bortsett fra i Nederland hvor den nådde No. 4).

Gilbert O Sullivan kommer til Bakkenteigen kulturhus med 9 manns orkester – på en turne i forbindelse med lanseringen av hans foreløpig siste cd – Latin Ala G

Sted

Bakkenteigen kulturhus

Raveien 197, Borre

Powered by Google

Du kan åpne adressen Raveien 197, Borre i Google Maps eller Apple Maps programmet.