Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Anthrax

Tider

  • Torsdag 14. juli 2011, fra 20:00

Kommer fra: New York City, USA

Høres ut som: Old School thrash metal. Da thrash metalen ble mer og mer populær utover 80-tallet var Anthrax regnet som en av "De Fire Store" innen sjangeren, sammen med Metallica, Megadeth og Slayer. De har hatt en lang karriere og har gått igjennom mange forskjellige line ups, med forskjellige folk inn og ut av bandet. Dagens line-up regnes kanskje som den mest klassiske line-upen med folk som Scott Ian, Charlie Benante, Joey Belladonna, Frank Bello og Rob Caggiano i rekkene. Anthrax har i løpet av karrieren utgitt 9 studioalbum, 20 singler og en Ep med Public Enemy (Bring the Noise!). Et nytt studioalbum, "Worship Music", skal etter planene utgis før sommeren i 2011, og dette blir det første studioalbumet deres siden 2003.

I fjor sommer spilte Anthrax sammen med de tre andre store under Sonisphere-festivalen, og resultatet fra konserten i Bulgaria kan sees på DVDen "The Big Four". Pyro på P3 mener at Anthrax står for høydepunktet på DVDen: "Det ene er at de gjennomfører med både feel og presisjon, men viktigst er at de lar det så tydelig skinne gjennom at de digger å stå på scenen. De lever for dette øyeblikket, noe som også smitter over på publikum. I tillegg har Anthrax fantastisk låter, en type gla'-thrash kombinert med meningsfulle tekster som kommer så til de grader til sin rett i stadionformatet".

Skitt, dette blir rett og slett legendarisk!

Anbefales om du liker: Metallica, Megadeth, Slayer

Trivia: Miltbrann, eller anthrax, er en sykdom som normalt angriper husdyr som sauer og storfe, men kan også overføres til mennesker. Symptomene er feber, byller, sår og opphovning av lymfekjertlene, og kan være dødelig hvis den ikke behandles raskt. Brukt i biologisk krigføring.

Sted

Slottsfjellet

Slottsfjelltårnet, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Slottsfjelltårnet, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.