Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Madcon

Madcon

Tider

  • Lørdag 14. mai 2016, fra 20:00 til 23:00

Billetter

Nettkjøp

Voksen: 445,-

Vi ønsker velkommen til åpning av Foynhagen 2016.
Får å åpne året har vi gleden av å presentere selveste Madcon!

Norges største pop-act Madcon kan skilte med flere nummer 1-singeler enn de fleste andre norske artister. Låter som «Beggin», «Glow», «Freaky Like Me» og «One life» samt hundrevis av konserter v med å gjøre Madcon til en av Europas største europeiske duoer.
I 2010 holdt Madcon en forrykende live opptreden under Eurovision-finalen med låta «Glow». Låta gikk 10 ganger platinum og toppet hitlister i Norge og rundt om i Europa.
I 2013 slapp bandet albumet «Icon», på albumet bidrar internsjonale stjerner som bla Kelly Rowland, Snoop Doog og Rick Ross.

Singelen «One life» feat Kelly Rowland gikk multi platinum og har over 14 millioner views på youtube. I disse dager er bandet i studio og jobber med nytt materiale som slippes i 2015. Madcon live skaper en energi blandt publikum som må oppleves, det er umulig å ikke bli revet med når disse gutta står på scenen!

20 februar i år kom feelgood singelen Don’t Worry ft. RayDalton; R&B- og gospelstemmen du kjenner fra “Can’t Hold Us” med Macklemore & Ryan Lewis som var en stor hit.

Dørene åpner: 20.00
Aldersgrense: 20 år
Afterparty på The Sense

Mer informasjon her

Sted

Foynhagen

Nedre Langgate 18, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Nedre Langgate 18, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.