Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Min kamp

Min kamp

Tider

  • Torsdag 17. november 2016, fra 19:00

Billetter

Nettkjøp

Voksen: 400,-
Honnør: 320,-
Student: 320,-

Min kamp er tiårets litterære sensasjon. Med den tok Karl Ove Knausgård et stort, boklesende publikum med storm, også langt utenfor Norges grenser. Romanserien handler om hans eget liv, om den verden han vokste opp i, om familien, vennene, om alle valgene som gjorde ham til den han ble og er. Med sin ubønnhørlige trang til å forstå, og til å leve et anstendig og sant liv, setter Knausgård navn på en norsk nåtid som vi alle hører hjemme i. Han skriver så hudløst og åpenhjertig at vi alle føler oss truffet. Hans kamp blir vår kamp.

«Eksellent teater som til tider overgår romanen» NRK

Nå er historien gjenskapt for scenen, i en svært vellykket bearbeidelse av den norske regissøren Ole Anders Tandberg. Min kamp ble uroppført på Stockholm Stadsteater i 2015 til jublende kritikker, ekstraforestillinger og overføring på svensk TV. Seksbinds-romanen på 3622 sider har blitt til to og en halv times kritikerrost teater.

– Knausgård skriver med livet som innsats. Brutalt og ærlig. Til gjenkjennelse for alle. Det er innholdet, ikke suksessen, som publikum er opptatt av, sier Ole Anders Tandberg. Nå setter han opp teaterversjonen av Min kamp i Norge med norske skuespillere på scenen.

Norgespremieren blir en samproduksjon mellom Riksteatret, Oslo Nye Teater og Agder Teater. Stykket skal spilles i Kristiansand og Oslo, og på turné til 50 steder i hele landet.

Etter premieren i Sverige skrev pressen:

«Virkelig slående» Dagens Nyheter
«Riktig bra teater» Aftonbladet
«Eksellent teater som til tider overgår romanen» NRK
«Tvers gjennom en morsom og naken enkelhet i denne hjertevarme forestillingen» Expressen
«Ole Anders Tandberg har med autoritet og lekenhet klippet Karl Ove Knausgård i småbiter og skapt en ny og mangfoldig helhet» UNT

Ole Anders Tandberg er en av vår tids ettertraktede regissører med oppdrag for de største teatrene i Skandinavia. I Norge har han gjort seg bemerket med Fuglane av Tarjei Vesaas på Det Norske Teatret og De Lillos-musikalen på Nationaltheatret.

Forestillingstid: 2 timer og 30 minutter (inkl. pause)

Vi har reservert billetter til deg som kjøper tilbudspakken "Sjefens Fristelse". Hele pakken er ikke klar før august.

Norgespremiere i Kilden Teater- og Konserthus i Kristiansand 2. september. På turné med Riksteatret til 50 steder. Oslopremiere på Oslo Nye Teater 11. oktober.

På scenen
Agnes Kittelsen, Christian Rubeck, Ingjerd Egeberg m.fl. (blir kunngjort senere).

Kunsterisk team
Dramatisering og regi Ole Anders Tandberg. Kostymedesign og scenografi Erlend Birkeland. Lysdesign Ellen Ruge. Musikk Joel Sahlin.

Produsert av Riksteatret, Oslo Nye Teater og Agder Teater.

http://www.notteroy.kulturhus.no/index.php/program/detalj/min-kamp

Mer informasjon her

Sted

Nøtterøy kulturhus

Tinghaugveien 14, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Tinghaugveien 14, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.