Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Simply Pool Sessions under Slottsfjell 2017

Simply Pool Sessions under Slottsfjell 2017

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Torsdag 13. juli 2017, fra 13:00

Slottsfjell og Red Bull Simply Cola inviterer til to dager med bading, DJs og artister på taket av Quality Hotel Tønsberg, torsdag og fredag under Slottsfjell. Med deilig drikke i baren, landets beste DJs bak spakene og kule overraskelser fra scenekanten blir dette den perfekte oppvarmingen til en lang festivaldag på fjellet!

Fra kl 13 er det gratis inngang for alle over 20 med gyldig festivalpass eller dagspass, men kom tidlig! Taket har svært begrenset kapasitet. Innslipp fra hotellets inngang mot bryggen/Foynhagen. Merk at arrangementet er væravhengig! Vi gir lyd om det skulle være for grått.

Torsdag:
DJs Ivan Ave og Dirtyhans fra Mutual Intentions
Torsdag blir vi servert musikk fra et av hovedstadens mest interessante musikkollektiv. Mutual Intentions slipper god musikk i et forrykende tempo, med kvalitetsutgivelser fra Ivan Ave (Norges beste engelskspråkelige rapper), Fredfades, Tøyen Holding og Ol’ Burger Beats som noen nylige highlights. Ivan Ave og Dirty Hans tar med seg de beste platene sine og spiller glohet musikk skapt for den perfekte førfesten.

Live overraskelse: Annonseres samme dag

Fredag:
Vibbefanger DJ-set med overraskelser
Hva har kvalitetsartister som Kjartan Lauritzen, Fieh og Hester V75 med hverandre å gjøre? Alle er de del av det bergensbaserte kreative huset Vibbefanger som har blitt en faktor å regne med i det norske musikklandskapet på få år. Til taket tar de med seg en solid blanding av rap og sjangre du ikke visste hadde noe med rap å gjøre.

Live overraskelse: Annonseres samme dag

Sted

Quality Hotel Tønsberg

Ollebukta 3, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Ollebukta 3, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.