Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Stefan Sundström

Stefan Sundström

Stefan Sundström

Tider

  • Fredag 28. januar 2011, fra 21:00

Stefan Sundström er etter hvert blitt den definitive nestoren innen svensk rock ved siden av mer allment profilerte artister som Joakim Thåström og Ulf Lundell. Han har gått fra å være en punker med sjel til å bli en sjelfylt visesanger der tekstene og den skipbrudne røsten danner pigger på i utgangspunktet nære og vakre tablåer. Slik beskrev Dagsavisens anmelder Stefan Sundstrøms plate Ingenting har hänt, som kom ut i 2009.

I 2008 veltet Stefan Sundstrøm på sykkel og slo hodet kraftig. I rekonvalesensperioden som fulgte, ble han voldsomt kreativ. Resultatet ble to plater, en mollstemt og en muntrere, begge til strålende kritikker fra anmelderne.

Sundstrøm har et poetisk språk, men viker på ingen måte unna det som er ubehagelig. Den litt rustne stemmen er tett og nær, og kan minne om Cornelis Vreeswijks i intensitet. Melodiene på Ingenting har hänt er vakre og melankolske, med enkle arrangementer som understreker stemningen. Den siste platen 5 dagar i augusti møter vi også en mer rocka og humoristisk samfunnskritiker.

Kontakt

Nøtterøy Kulturhus
notteroy@kulturhus.no
33 40 20 01

Sted

Nøtterøy kulturhus

Tinghaugveien 14, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Tinghaugveien 14, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.