Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Susanna & the Magical Orchestra

Susanna & the Magical Orchestra

Tårnlunden : Susanna & the Magical Orchestra

Tider

  • Fredag 16. juli 2010, fra 14:30

Susanna & the Magical Orchestra består av Susanna Wallumrød sjøl på vokal og Morten Qvenild som the Magical Orchestra. De har holdt på siden år 2000, men debutplaten "List of Lights and Buoys" kom ut først i 2004. Den mottok brilliante kritikker både her i Norge og internasjonalt, og bandet reiste av gårde på verdensturne. Deres andre album "Melody Mountain" kom i 2007, og besto av kun versjoner av andres låter gjort på en særs personlig måte. Blant høydepunktene på denne plata finner vi "Love Will Tear Us Apart", "Enjoy the Silence" og "Halleluja".

Siden har Susanna utgitt to soloalbum, hvor hun blant annet har samarbeidet med Bonnie Prince Billy. Disse har også har mottatt strålende kritikker verden over.

Sent på sommeren i fjor kom tredje album sammen med Morten Qvenild, og denne gangen er soundet mer elektronisk og har et mer mørkere og mer komplekst univers, både sonisk og tematisk. Plata er produsert av Deathprod og denne gang består plata av orignalmateriale skrevet av duoen, samt to nye tolkninger av andres låter.

"A true talent, she sings like a Norwegian mountain stream." (Pitchfork, US)
"Beautiful, spare, hypnotic. Her voice is extraordinary." (Mojo, UK)
"Wallumrød's voice takes your breath away." (The Observer, UK)

http://www.myspace.com/susannamagical
http://www.susannamagical.com/

Sted

Slottsfjell