Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Torsdagsmagasinet

Torsdagsmagasinet

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Torsdag 29. september 2016, fra 15:30

Torsdag 29.09 inviterer vi til ny utgave av Torsdagsmagasinet – Hortens populære, sosiale møteplass for næringsliv, handel, studenter og alle andre som ønsker å delta.

Hør Torgeir Lorentzens live-intervjuer med folk i skuddet:

· Møt Vingmed-sjef Dagfinn Sætre. Han vet mye om det indre livet i et av verdens største selskap, og kanskje enda mer om hvordan vi mennesker ser ut på innsiden.

· Møt Eskil Thorkildsen som bygger byen i betong og tre. Nå skal selskapet han leder gi Horten en ny kanal.

· Og møt Kjetil Idås som mener norske lærere vet skremmende lite om hva elevene lærer. Nettskole-lederen står i spissen for det han kaller en skolerevolusjon.

Etter intervjuene vil Horten kulturskole presentere en av sine unge talenter.

Denne gangen bringer to nye nyheter ved torsdagsmagasinet:

Nå introduserer vi et nytt punkt på dagsorden: «5 minutter med sjefen». Har du en idé, et spørsmål eller noe annet du ønsker å snakke med en av byens bedriftsledere om, gir vi deg nå muligheten. Denne gang kan du treffe Dagfinn Sætre i GE Vingmed Ultrasound på tomannshånd så snart intervjuene er over. Påmelding ved å klikke på denne linken: KLIKK HER FOR PÅMELDING

Etter Torsdagsmagasinet åpner Mikrobryggeriet sine dører og serverer TORSDAGSBURGEREN til en rimelig penge for de som ønsker å forlenge bykvelden sammen med kollegaer og andre interessante personer fra Hortens næringsliv.

Glassmagasinets dører i Storgata 23 åpner kl. 1530. Torgeir går på scenen ca. klokka 16. Er du sulten, kan du kjøpe pizza-stykker i baren. Gratis inngang.

VELKOMMEN!